10 / 05 / 2024

Toki icra haberleri

Toki icra haberleri

Toki 35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Toki 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Toki 35 ilde 182 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Toki, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. İhale 21 Ağustos' ta yapılacak.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? Toki İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi firma ile çalışıyor? İşte Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir?

İstanbul'daki Toki projeleri içinde inşaatına yeni başlanan toplu konut projeleri hangileri? İstanbul TOKİ toplu konut projelerinden hangilerinin inşaatına başlandı? İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir? İşt

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Toki İstanbul evleri projelerinden hangileri tamamlandı? Toki İstanbul projeleri 2014 listesi var mıdır? Toki İstanbul evleri içinde 2014 itibariyle tamamlananlar hangileri? İşte Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir?

Kayseri Toki konut projeleri ne durumda? Kayseri Toki evleri ne durumda? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri evlerinin durumu nedir? Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir? Tüm bu soruların cevabı bu haberde...

Toki Kayseri projelerinde son durum 2014!

Kayseri Toki projelerindeki son durum nedir? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri ilinde hangi konut projelerini tamamladı? Kayseri ilinde Toki tarafından tamamlanan konut projeleri hangileri? İşte Toki Kayseri projelerinde son durum 2014

İcra nereden istenir?

İcra ve İflas Kanununa göre ilama müstenit takip, son muamele üzerinden on sene geçmesi halinde zamanaşımına uğruyor. Peki bir alacak için icra nereden istenir? İcra takibi nasıl başlatılır?

Kira alacağı icra takibi davası!

Mal sahipleri, kira alacağı talebinde bulunarak davacının tahliye isteği de bulunması nedeniyle Sulh Hukuk Mahkemesine dava açılabiliyor. İşte kira alacağı icra takibi davası ve yargıtay karar örneği..

Toki icra haberleri Haberi

Toki icra haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ). yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare, İstanbul, Ankara. Trabzon, Bursa. Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar 240 aya varan vadelerle alıcıya sunulacak. 


Trabzon'un yeni cazibe merkezi Zağnos Vadisi'nde 13. Zağnos 3. Etap'ta 5 işyeri olmak üzere Trabzon'da 24 işyeri yatırımcıya sunulacak. 21 Ağustos 2014'de düzenlenecek açık arttırmada satışa sunulacak konutlar, Adana. Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara. Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum. Diyarbakır, Erzincan, Erzurum. Gaziantep, Hatay. Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale. Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya. Mardin, Mersin. Osmaniye. Sivas, Şanlıurfa. Tekirdağ, Tokat, Trabzon. Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunuyor. İstanbul...