05 / 05 / 2024

TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı kime bağlandı

TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı kime bağlandı

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'ın yardımcılarından Sami Er ve Ömer Bulut'a bağlı olan birer daire başkanlığı, Dr. Ahmet Şahin'e ve Mehmet Özçelik'e bağlandı. Peki TOKİ'de hangi daire başkanlıkları, kime bağlandı? İşte detaylar...

Ev sahibinden boş duran dairesi için şok açıklama: 'Kiracı ne hale getirir, güvenemem!'

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar gün geçtikçe katlanıyor ve her gün yeni bir iddia geliyor. Şimdi de sosyal medyada bir ev sahibinin boş daireyi 'Kiracı evi ne hale getirir' diyerek, kiraya vermediği gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Diyarbakır'daki deprem konutlarının örnek dairesi tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından mart ayında temeli atılan konut projesinin örnek dairesi tamamlandı.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

TOKİ Çorum Uğurludağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin Çorum Uğurludağ İlçesi'ndeki 100 adet konutluk projesinin ihalesi yapıldı. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, ihalenin önceki gün yapıldığını belirterek projenin Uğurludağ'a hayırlı olmasını diledi.

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

TOKİ'ye Sivas'tan 11 bin talep!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, 902 konuttan 3+1 nitelikli 332 sosyal konuta 6 bin 71,2+1 nitelikli alt gelir grubu 320 konuta ise 5 bin 298 başvuru geldiğini açıkladı.

Mardin Kızıltepe Vergi Dairesi binası okul olacak!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6-7 Ekim olaylarında yakılarak kullanılmaz hale gelen Kızıltepe Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi binası Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi. Binaların okul olarak hizmet vereceği öğrenildi.

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca istifa etti!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

İzmit TOKİ Konutları'na yeni yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, izmit ilçesi TOKİ Konutları orman köy yolu yapımıyla ilgili ihale açtı. İhale, TOKİ Konutları'na 1.45 kilometrelik asfalt ve beton yol yapımını içeriyor.

İstanbul İcra Dairesi tarafından 17 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul'da bulunan 17 gayrimenkul 6 Şubat 2015 günü saat 08:50 ile15:40 arası ihale ediliyor. İhale açık arttırma usulüyle yapılacaktır.

Tekirdağ Vergi Dairesi Hizmet Binası ihalesi 29 Aralık'ta!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı yapım inşaatı işi ihaleye çıkarıldı. İhale 29 Aralık 2014 tarihinde saat 10:30'da yapılacak...

İller Bankası hizmet alım işi ihalesi sonuçlandı!

İLLER Bankası Anonim Şirketi İhale Dairesi Başkanlığı 2014/35171 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye en yüksek teklifi Öz-Ser Harita İnşaat verdi...

İller Bankası anonim şirketi hizmet alım ihalesi tamamlandı!

İller Bankası anonim şirketi hizmet alım ihalesi tamamlandı. İLLER Bankası Anonim Şirketi İhale Dairesi Başkanlığı 2014/40106 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı kime bağlandı Haberi

TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı kime bağlandı

TOKİ'de iki önemli daire başkanlığı, başkan yardımcıları arasında el değiştirdi. Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Daire Başkanlığı ve İhale Dairesi Başkanlığı, bağlı olduğu başkan yardımcısından alınarak diğer başkan yardımcılarına verildi.


T.C. Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ organizasyon şemasında değişiklik yaptı ve TOKİ'nin iki önemli daire başkanlığının sorumluluğunu başkan yardımcıları arasında değiştirdi. 


TOKİ'nin hangi daire başkanlığı İstanbul'a taşındı? Öğrenmek için tıklayın!


TOKİ'de hangi daire başkanlığı kime bağlandı?


Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Dairesi Başkanlığı, Başkan Yardımcısı Ömer Bulut'tan alınarak Dr. Ahmet Şahin'e ve İhale Dairesi Başkanlığı da Sami Er'den alınarak Mehmet Özçelik'e bağlandı.



TOKİ'de yeni görev ve sorumluluklar!


11 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen bu revizyon ile TOKİ'de yeni görev dağılımı şöyle oluştu;




Başkan M. Ergün Turan: Başkan Danışmanlığı, Hukuk Müşavirliği, Personel...