05 / 05 / 2024

TOKİ İhale Hastane

TOKİ İhale Hastane

TOKİ, Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında yılın ilk 6 ayında rekor sayıda hastane ihalesi gerçekleştirdi

Kayseri'ye yeni hastane müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem-Beyazşehir-TOKİ bölgesinde hayata geçirilecek olan hastane için çalışmalarını sürdürüyor.

Kamu binaları depreme dayanıklı hale getirildi!

Olası Marmara depreminde okul, hastane ve afet yardımıyla koordinasyonunu sağlayacak can damarı kamu binaları, İSMEP projesiyle depreme dayanıklı hale getirildi. 10 yılda 3 milyar TL yatırımla 3 milyon kişi kurtarıldı. Bin 257 bina yeniden inşa edilerek hizmete kazandırıldı.

Manisa'da icradan 6 milyon TL'ye satılık hastane binası!

Manisa ili, Yunusemre ilçesi'nde bulunan beş katlı hastane binası satışa çıkarıldı. 2960 metrekare yüzölçümlü hastane binasının satış bedeli 6 milyon 81 bin TL olarak belirlendi. İhale 20 Temmuz ve 17 Ağustos arasında gerçekleşicek.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum 2 Mayıs'ta!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak. İhale Küçükçekmece 'de gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu bugün saat 15.00'de yapılacak.

TOKİ Konya Altınekin'de 10 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi 30 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek. İhale saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası'nda hastane yaptıracak!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ son üç yılda 286 hastane yaptı!

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Alanya'da TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatını inceledi. Turan, 3 yılda 286 hastane yaptıklarını söyledi.

TOKİ 3 yılda 286 hastane inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirtti.

TOKİ İhale Hastane Haberi

TOKİ İhale Hastane

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu dönemde 4 bin 250 yatak kapasiteli 27 hastane ihalesini tamamladı. İhalesi yapılan hastaneler arasında Hatay'da 750, Eskişehir'de 600, İstanbul Sultanbeyli'de 400, Ankara Polatlı'da 300, Edirne'de 300, İzmir Ödemiş'te 250, Bursa Mustafakemalpaşa'da 200 yataklı devlet hastaneleri bulunuyor.


TOKİ, son 60 yılın en büyük kuraklığını yaşayan Somali'ye de 200 yataklı hastane inşa ediyor. Bu hastanede tek kişilik 17 oda, 4 kişilik 34 oda, 3 ve 5 kişilik birer oda yer...