17 / 05 / 2024

TOKİ ikinci altı aylık dönem yeniden değerlendirme

TOKİ ikinci altı aylık dönem yeniden değerlendirme

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. İşte 2014 TOKİ ikinci altı aylık dönemde yeniden değerlendirme oranları...

TOKİ Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları!

TOKİ'nin 63 konutluk Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları..

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Konya Altınekin'de 10 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Konya Altınekin 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi 30 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek. İhale saat 14:30'da yapılacak.

Siirt Evren TOKİ Konutları alt gelir grubu başvuru!

Siirt Evren TOKİ Konutları alt gelir grubu başvuru işlemleri yarın başlıyor. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede konutlar 70 bin 278 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu 1 Mart'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 4 Şubat'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 4 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları alt gelir başvuruları!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları alt gelir başvuruları devam ediyor. Satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 7 bin TL'lik peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası!

Toplam 583 konutun satışa çıkarıldığı projede taksitler 341 TL olarak belirlendi. Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde sonuçlandı.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Malatya TOKİ Beydağı alt gelir grubu kura tarihi!

Malatya TOKİ Beydağı alt gelir grubu kura tarihi belli oldu. Konutların sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim edileceği projede 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri alt gelir grubu başvuru!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri alt gelir grubu başvuru işlemleri 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade uygulanan projede 107 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ ikinci altı aylık dönem yeniden değerlendirme Haberi

TOKİ ikinci altı aylık dönem yeniden değerlendirme

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. Buna göre Temmuz-Aralık 2014 döneminde, geri ödemelerde aşağıda belirtilen endeksler uygulanacak.


2014 TOKİ ikinci altı aylık dönemde yeniden değerlendirme oranlarına göre konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve satışa sunulan eski projeler ile 03/04/2001 tarih ve 24362 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2001/2202 sayılı Bakanlar Kurulu kararı gereği, T.  Emlak  Bankası A.Ş.’den İdaremize intikal eden projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2014) memur maaş artış oranı, TÜFE ve Yİ-ÜFE oranları arasından en düşük olanı alınarak güncellenecektir. Bu oran yüzde 5,12’dir.İdaremizce...