17 / 05 / 2024

toki inançköy konut teslimleri

toki inançköy konut teslimleri

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

6 soruda TOKİ Karabük Sosyal Konut Projesi 2022! Karabük ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Karabük'te kaç konut inşa edecek? İşte TOKİ 2022 Karabük Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projelerin başvuru dönemi için geri sayım başladı, işte merak edilen TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları...

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ düşük taksitli konut başvuru şartları ve detayları 2020!

TOKİ düşük taksitli konut başvuru şartları ve detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlıyor. İşte TOKİ düşük taksitli konut başvuru şartları ve detayları 2020...

Çankırı İnançköy TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Çankırı İnançköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı İnançköy'de 428 TL taksitle ev satışı Pazartesi başlıyor!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy Alt Gelir Grubu'na özel 7 adet konut 428 TL taksitle 3 Eylül 2018 Pazartesi günü satışa çıkacak...

TOKİ Çankırı İnançköy'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy projesi kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

İnançköy TOKİ son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı İnançköy projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. 

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Çankırı İnançköy TOKİ'de başvuru dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez İnançköy 571 adet Konut Uygulaması kapsamında yer alan 168 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. 

Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Köy projesi yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

toki inançköy konut teslimleri Haberi

toki inançköy konut teslimleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Çankırı Merkez İnançköy projesi için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Toplam 168 adet konutun yer aldığı proje için başvurular 5 Ekim tarihi itibariyle başladı.

3 oda 1 salon konutların yer aldığı TOKİ Çankırı İnançköy projesinde daire fiyatları 131 bin 878 TL ile 157 bin 315 TL arasında farklılık gösteriyor.

Çankırı İnançköy TOKİ'de peşinat oranı yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 olarak belirlendi. Projede 108 ay, 120 ay ve 144 ay vade imkanı...