24 / 07 / 2024

toki incesu sarayvık mahallesi

toki incesu sarayvık mahallesi

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi, Saraycık Mahallesi'ne 434 adet konut, 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami yaptıracak. Konutların inşaat ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesinde yer alan 3 adet konut bugün satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık 2020 başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık Mahallesi'ne 434 konut yaptıracak!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi, Saraycık Mahallesi'ne 434 adet konut, 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 8 Haziran'da yapılacak.

Toki Emlak Konutları Körfezkent projesine yoğun ilgi!

Toki Emlak konut G.Y. O’nun Körfezkent 4.etap projesi; hayatı kolaylaştıran yenilikçi teknolojileri ve doğayla bütünleşen estetik mimarisiyle ayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Belediye Projesinde toplam 255 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları 17 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlıyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı satış duyurusu!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Belediye Projesinde toplam 255 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı satış duyurusu ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Muş Bulanık'ta 24 derslikli okul yaptıracak!

TOKİ Muş Bulanık 24 derslikli lise, motor atölyesi, tesviye atölyesi, 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Eylül 2015 tarihinde saat 15.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 10 Ağustos tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Muş Bulanık 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş ili Bulanık ilçesinde 1'er adet 24 derslikli lise, 300 kişilik pansiyon ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15.00'da gerçekleşecek.

TOKİ Hüyük 1. Etap Konutları'nda teslimler Eylül'de!

Hüyük'te TOKİ 1. etap ev kura sonuçları belli oldu. Çekilişi yapılan dairelerin banka sözleşmelerinin tamamlanmasının ardından Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine anahtarlarının teslim edilmesi bekleniyor.

toki incesu sarayvık mahallesi Haberi

toki incesu sarayvık mahallesi

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi, Saraycık Mahallesi'ne 434 adet konut, 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılacak.


TOKİ Kayseri İncesu Saraycık Mahallesi 434 konut ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 



İhale ilanı:


Kayseri İli İncesu İlçesi Saraycık Mahallesi 434 Adet Konut, 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2016/155664  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi