07 / 05 / 2024

toki indirimi yüzde 20

toki indirimi yüzde 20

TOKİ tarafından, borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için yüzde 20 oranında indirim yapılacak. Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bu yılki indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor.

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzde 25 peşinat ve 96 ay vade imkanı ile konut satacak. Projede yer alan konutlar için başvurular 22 Kasım tarihinde başlayacak.

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

Migros'ta köftelik bulgur 20, ton balığı 29, sızma zeytinyağı 119 TL! Yüzde 39'a varan dev indirimi kaçırmayın!

Migros'ta temel gıda ürünlerinde avantajlı indirim fırsatı başladı. Migros'ta köftelik bulgur 20, ton balığı 29, sızma zeytinyağı 119 TL! Yüzde 39'a varan dev indirimi kaçırmayın! İşte 27 Nisan 2023 fiyat listesi...

Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasına özel indirimli ürünleri tek tek duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünlerde indirim var? Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, tam yağlı beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı!

ŞOK Market 25 Ocak Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market indirimde atağa geçti! Yüzde 30'a varan indirimi duyurdu! Dört gözle beklenen o ürün 21 TL'ye çakıldı. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim fırsatı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe sadece 1 ay kaldı. Sevgilileri için şimdiden hediye arayanlar pırlanta takı markaların indirimlerini takip ediyor. Lal pırlantada Sevgililer günü indirimi başladı! Pırlanta takılarda yüzde 65 indirim başladı! Lal Pırlanta 14 Ocak 2023 fiyat listesi.

Flo’da büyük kış indirimi başladı! Yüzde 50’ye varan indirimleri sakın kaçırma! 8 Ocak 2023’te sona eriyor!

Ayakkabı devlerinden Flo’da büyük kış indirimi başladı. Yüzde 50’ye varan indirimler kaçırılmayacak cinsten. Kampanya 8 Ocak 2023’te sona eriyor. İşte indirimli ürünler.

Amazon'da efsane Kasım indirimleri başladı! Yüzde 77'ye varan indirimi duyan inanamadı! Hemen bu ürünlere bakın!

Milyonlarca kişi tarafından beklenen Efsane Kasım indirimleri pek çok online satış sitesinde olduğu gibi Amazon'da da başladı. Amazon'daki yüzde 77'ye varan indirimi duyanlar kulaklarına inanamadı... Hemen bakın...

Çiftçiler dikkat! Faizsiz kredi limiti yükseltildi! Yüzde 100 faiz indirimi de uygulanıyor!

Geleneksel (yaygın) bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limiti resmen yükseltildi. İşte geleneksel bitkisel üretim için faizsiz kredi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Suwen ekinoks indirimi: sepette yüzde 40 artı yüzde 23! Suwen 23 Eylül 2022 fiyat listesi

İç giyim markası Suwen ekinoksa özel mevcut tüm indirimlerine ek sepette yüzde 23 indirim yaptı. İşte Suwen ekinoks indirimi..

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlar için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlattığını duyurdu.

toki indirimi yüzde 20 Haberi

toki indirimi yüzde 20

TOKİ yetkililerinin açıkladığı verilere göre, borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 oranında indirim fırsatı sağlanıyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; yüzde 20 indirim kampanyasından, bütün borç bakiyesini kapatamayan vatandaşlar da yararlanabiliyor. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak için yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avaantajından yararlanabilecek. 

Kampanya kapsamından yararlanabilecek konut ve iş yeri alıcıları, 6 Mayıs-19 Haziran tarihlerinde ilgili bankaya başvuru yapabilecek. Bu tarihin ardından yapılacak borç kapatmalarında avantajı kullanabilecek.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

Kampanyadan faydalanacak konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihinden beri TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat ve herhangi bir borçlarının bulunmaması şartı aranıyor.

Kampanyadan, geri ödeme taksidi 2018'in sonuna kadar başlayan konut ve iş yerlerinin sahipleri faydalanabilecek. İndirim kampanyasına...