28 / 04 / 2024

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.



Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM),  uygun fiyatlı kurbanlık almak isteyen vatandaşları mutlu edecek bir indirim yaptı.

Ardahan Göle’de çiftlikten gelen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvanlar TİGEM tarafından İstanbullulara yüzde 20 indirimli olarak satılıyor.

 Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

 Avcılar ilçesinin Cihangir Mahallesi’nde yer alan kurban pazarı vatandaşların adeta akınına uğradı. Burada bir açıklama yapan Ardahan Göle TİGEM Çiftliği işletmecisi Fahri Altun, Ardahan’da TİGEM'e bağlı çiftlikte hayvanların doğal ortamda, yayla ve merada yetiştirildiklerini ve buraya getirilerek İstanbul halkına sunulduklarını kaydetti.

KESİMİ DE YAPILIYOR

Vatandaşlara çağrıda bulunan Altun, "Aşısı yapılmış, organik ve sağlıklı kurbanlık hayvan satın almak isteyenler buraya gelsinler, yüzde 20 daha uyguna kurbanlıklarını alsınlar.  Satışı yapılan hayvanları  Kurban Bayramı'nda yine burada yer alan mezbahanemizde de kesiyoruz.  Hijyenik ve tamamen temiz şekilde barkodlayıp satın alan vatandaşlara sunuyoruz." dedi.


Geri Dön