01 / 05 / 2024

Amazon'da efsane Kasım indirimleri başladı! Yüzde 77'ye varan indirimi duyan inanamadı! Hemen bu ürünlere bakın!

Amazon'da efsane Kasım indirimleri başladı! Yüzde 77'ye varan indirimi duyan inanamadı! Hemen bu ürünlere bakın!

Milyonlarca kişi tarafından beklenen Efsane Kasım indirimleri pek çok online satış sitesinde olduğu gibi Amazon'da da başladı. Amazon'daki yüzde 77'ye varan indirimi duyanlar kulaklarına inanamadı... Hemen bakın...



Milyonlarca kişi tarafından beklenen Efsane Kasım indirimleri bugün itibarıyla başladı. Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi pek çok online alışveriş sitesi yeni indirimler içindüğmeye bastı.

Ülkemizde de Black Friday, Efsane Cuma, Muhteşem Cuma gibi isimlerle başlatılan bu alışveriş günleri firmalara göre değişse de genel olarak Efsane Cuma 23-26 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşiyor. 

Amazon da efsane Kasım indirimleri başladı! Yüzde 77 ye varan indirimi duyan inanamadı! Hemen bu ürünlere bakın!

Kasım ayının ilk haftasında başlayan bu kampanyalarla beraber farklı kategorilerdeki ürünler indirimli fiyatlarla satılıyor. Yılda sadece bir defa gerçekleştirilen bu kampanyada, elektronikten ev yaşam ürünlerine, sporcu besinlerinden bahçe malzemelerine, ağız ve diş sağlığı ürünlerinden kitaplara, giyim ürünlerinden mobilya çeşitlerine, petshop ürünlerinden anne bebek ihtiyaçlarına kadar pek çok ürün yer alıyor. 

Amazon Prime'de Efsane Kasım indirimleri kapsamında yüzde 77'ye varan indirim imkanı sunuluyor.


Geri Dön