27 / 04 / 2024

Hepsiburada’da Efsane Kasım fırsatları başladı! İşte en çok indirime giren 5 ürün! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada’da Efsane Kasım fırsatları başladı! İşte en çok indirime giren 5 ürün! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'da Efsane Kasım indirimleri başladı. Peki en çok indirime giren fırsat ürünleri hangileri oldu? İşte detaylar...



Tüm dünyada devam eden kasım indirimleri çılgınlığı Türkiye‘de de start aldı. Hepsiburada da, Efsane Kasım kampanyası kapsamında sunduğu fırsatlarla dikkatleri çekti. Peki en çok indirim hangi ürünlere uygulandı? İşte detaylar...

* Huawei Watch GT2 Pro 46mm - 2 bin 899 Türk Lirası

Yeni bir akıllı saate almak istiyorsanız Huawei Watch GT2 Pro tam da aradığınız cihaz  olabilir. AMOLED Dokunmatik ekran teknolojisi ve su geçirmeyen teknik özellikleri oldukça şık bir tasarımla birleştiren Watch GT2 Pro'da ayrıca uyku takibi ve veri analizi gibi özellikler de bulunuyor.


* Xiaomi Mi Band 7 akıllı bileklik - 799 Türk Lirası

Band serisinin gelişmiş üyesi Xiaomi Mi Band 7, ince tasarım ve daha büyük bir ekrana ilave olarak uzun ömürlü bir kullanım sağlayan şarja sahip. Farklı spor modları, kalp atış hızı ve kalori tüketimi gibi hesaplamalar yapabilmesi özellikle sporcuları kendisine çekiyor.

* Anker SoundCore R100 TWS Bluetooth kulaklık - 529 Türk Lirası

Kablosuz kulaklıklar son dönemin popüler cihazlarından biri. Özellikle sunduğu kullanım kolaylığı ile öne çıkan bu ürünler, kesintisiz müziği Bluetooth teknolojisiyle  buluşturuyor. Anker SoundCore R100 TWS Bluetooth kulaklık ise 26 saat çalma süresi , suya dayanıklılık ve uygun fiyat gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.


Geri Dön