29 / 04 / 2024

TOKİ İscehisar şantiye

TOKİ İscehisar şantiye

TOKİ İscehisar'da 407 konut inşa edecek. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yaptırılacak konutların yapımı için bir hafta içinde şantiye kurulacağını söyledi.

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 ve TOKİ İscehisar kazananlar listesi 2020...

İscehisar TOKİ orta gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Afyonkarahisar İscehisar alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar projesinde yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar teslimleri Ocak ayında yapılacak!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde hayata geçirilen TOKİ konutlarındaki çalışmalarda sona gelindi. TOKİ Afyonkarahisar İscehisar projesindeki daireler Ocak ayında teslim edilecek. 

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Karmod Şili'de şantiye binaları kurdu!

Karmod, Şili'de altın madeni için şantiye binalarının kurulumunu gerçekleştirdi. Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, Güney Amerika ülkelerinde maden işletmeciliği yapan Avrupa merkezli firmaların şantiye yapı tercihi olduklarını belirtti...

Gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye!

İnşaat, enerji, lojistik ve kargo şirketlerine ürün ve hizmet sağlayan Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, yatırım ve hedeflerini anlattı. Gül, gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye kurduklarını açıkladı.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

İzmir Ödemiş Belediyesi ve TOKİ tarafından ilçeye 500 yeni konut inşa edilecek. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yapılacak proje için şantiye kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar son başvuru tarihi 28 Eylül!

Başvuruların 2 Temmuz tarihi itibariyle başladığı TOKİ Afyonkarahisar İscehisar için son başvuru tarihi 28 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ İscehisar şantiye Haberi

TOKİ İscehisar şantiye
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İscehisar'da yapılacak olan 407 konutun ihalesi daha önce yapılmıştı. 


İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor. İhaleyi alan yüklenici firma Rai Yapı Mühendislik Firması Sahibi Ahmet Zorlu, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik'i makamında ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, 1 hafta içinde şantiyenin kurulması ile birlikte konutların yapımına başlanacağının müjdesini verdi.


Afyon Kocatepe Gazetesi