05 / 05 / 2024

toki iskenderun müracaatları ne zaman

toki iskenderun müracaatları ne zaman

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Halkın geleceğini inşa edecek olan (Toplu Konut İdaresi) TOKİ evleri için bugün düzenlenecek olan törenle müracaatlar alınacak.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Mazot ve gübre ödemelerinde yeni dönem! Hemen bakın!

Vefat eden çiftçilerin destekleri mirasçılarına aktarılabilecek. Müracaatlarını tamamladıktan sonra vefat eden çiftçilerin Ziraat Bankası'nda bulunan hesaplarına mazot ve gübre alımında kullanılmak üzere tanımlanan destekleme tutarları, bankaya başvurmaları durumunda mirasçılarına nakit olarak ödene

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31908 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ bayram müjdesini verdi! TOKİ’den daire nasıl alınır?

TOKİ bayram öncesi bayram gibi bir müjde verdi. TOKİ toplamda 6 ilde 2+1, 3+1 daireler satmaya başladı. TOKİ dar gelirliler için harekete geçti. İşte detaylar!

TOKİ Gümüşhane'de 104 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

toki iskenderun müracaatları ne zaman Haberi

toki iskenderun müracaatları ne zaman

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Halkımızın geleceğini inşa edecek olan (Toplu Konut İdaresi) TOKİ evleri için bugün düzenlenecek olan törenle müracaatlar alınacak. İskenderun'luların hayal ettiği ve özlemini çektiği hizmetler tek tek hayata geçiyor. İskenderun'a hak ettiği hizmetleri kazandırmak için yoğun gayret gösteren İskenderun Belediyesi, vatandaşlarımızın ihtiyacı olan 4500 adet TOKİ konutları için bugün müracaatları alırken, ayrıca bu hizmetle kentimizin ve halkımızın geleceğini inşaa edecek. 


Kentimizde ihtiyacı oldukça hissedilen (Toplu Konut İdaresi)TOKİ evleri için halkımız heyecan, sevinç ve mutluluğu bir arada yaşıyor. 450 bin m2 üzerine kurulacak olan konutlar için müracaatlar bugün saat 14.00'da İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi'nde (Eski Nikah Salonu) belediye görevlileri tarafından alınacak, müracaat esnasında vatandaşlarımızdan her hangi bir ücret talep edilmeyecek. İskenderun...