01 / 05 / 2024

toki İsmetpaşa Stadyumu

toki İsmetpaşa Stadyumu

TOKİ'nin Kocaeli'nde bulunan ve de Kocaelispor'un 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu' nu yıkıp yerine AVM yapacak olmasını stadyumun içindeki taraftarlar, futbol oynayarak protesto etti...

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 27 Mart'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Yeni Karşıyaka Stadyumu İnşaatı İşi “Ön Yeterlik İhalesi” 27 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru dönemi!

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru dönemi 27 Haziran 2016 gününde başlayacak ve devam edecek. Toplam 17 konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 96 bin 650 TL'den başlıyor.

TOKİ Erzurum Aşkale alt gelir grubu başvuru!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Dönüşüm Konutları başvuru dönemi 27 Haziran'da başlıyor. Daire fiyatlarının 96 bin 650 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları!

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları 27 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede toplamda 17 adet konut satışta.

TOKİ Gaziosmanpaşa Karayolları arsa ihalesi 29 Haziran'da!

TOKİ Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 29 Haziran'da. İhaleye konu olan iki arsanın toplam büyüklüğü 26 bin 622 metrekare.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihi!

Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme konut projesinde alt gelir grubunda yer alan 17 adet konut TOKİ tarafından açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihi...

TOKİ Erzurum Aşkale 81 konut teslimi 22 Haziran'da yapılacak!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme Toplu Konut Projesi'nde yer alan 81 konutun teslimi 22 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde teslimler bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde yer alan 543 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. 21 Haziran'a kadar teslimlerin etap etap devam edeceği projede sözleşmeler imzalandı.

TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

toki İsmetpaşa Stadyumu Haberi

toki İsmetpaşa Stadyumu

Kocaelispor'uıı 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu'nun yıkılıp yerine AVM yapılacak olması Kocaelispor taraftarlarını çileden çıkardı. İsmetpaşa Stadyumu önünde toplanan taraftarlar AVM yapılıyor olmasını futbol oynayarak protesto etti. 

Grup adına konuşan Kemal Korucu, 30 yıldır izmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'uıı Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi. Korucu, meselenin sadece endüstriyel futbol ve Kocaelispor'uıı geldiği noktayla ilgili olmadığını düşündüklerini dile getirerek, "Hemen 200 metre ileride başka bir alışveriş merkezi varken yenisinin yapılmasının anlamı yoktur" ifadesini kullandı. 

Gruptakiler, açıklamanın ardından iki takıma ayrılarak kısa süreli maç yaptı. Toplu Konut Idaresi'nin daha önce de Adana 5 Ocak biliniyor. TOKİ'nin Samsun, Di- AVM, Otel v.b türden girişimlerin S t a d y u m u' n u yarbakır, Adana, Kocaeli...