05 / 05 / 2024

toki istanbul açık artırma

toki istanbul açık artırma

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'da yer alan toplam 64 adet konutu açık artırmayla satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul'da büfe, dükkan ve konutu kaç TL'den satıyor?

TOKİ açık artırma satışları ile Kayabaşı 21. Bölge’de büfe, Bahçeşehir’de dükkan ve Tuzla’da konut satıyor. Kayabaşı 21. Bölge’deki büfenin fiyatı nedir? TOKİ Bahçeşehir’deki dükkan kaç TL’den satılıyor? Tuzla 3. Etap’taki konutun fiyatı ne kadar?

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Bitlis TOKİ projesindeki 383 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi'ndeki iş yerleri bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

TOKİ KuzeyKent'teki 250 konut bugün açık artırmayla satılıyor!

TOKİ KuzeyKent'te 250 konut açık artırma yöntemi ile bugün satışa sunuluyor. Kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunulan projede yüzde 10-15-25 peşinat ile 96-108-120 ay vade imkanı sağlanıyor. 

TOKİ Ankara Kuzeykent'teki konutları açık artırmayla satacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kuzeykent projesinde yer alan daireleri açık artırma ile satacak.

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor!

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor. 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire alternatiflerinin yer aldığı projede daire fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. 

Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla hayat bulan Lens Yapı, ilk projesini Kurtköy’de inşa ediyor. Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor.

Yalı Ataköy açık artırma ihalesi!

Toki güvencesiyle yükselen Yalı Ataköy projesi Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. Yalı Ataköy açık artırma ihalesi 9 Aralık'ta gerçekleşiyor...

TOKİ Kayaşehir 108 konut açık artırması yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projedeki 108 konut ve 10 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor.

toki istanbul açık artırma Haberi

toki istanbul açık artırma

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'da yer alan toplam 64 adet konutu açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı konutların en düşük ve en yüksek fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu projelerinin satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan mahallesinde 9 konut ile Beyoğlu Sütlüce mahallesinde yer alan 55 konutu 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü düzenlenecek ihale ile satışa çıkarıyor.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı konutların en düşük ve en yüksek fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu projelerinin satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Toplu Konut İdaresi...