18 / 05 / 2024

Toki İstanbul yeni projeler hangileri

Toki İstanbul yeni projeler hangileri

İstanbul'daki Toki projeleri içinde inşaatına yeni başlanan toplu konut projeleri hangileri? İstanbul TOKİ toplu konut projelerinden hangilerinin inşaatına başlandı? İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir? İşt

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son durum ne?

Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım sağlamak için inşa edilen metronun Gayrettepe durağında çalışmalara başlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yoğunluğu ve kapasite yetersizliği nedeniyle alternatif olarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak proje açılış için gün sayıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk uçuş yapıldı!

Türkiye'nin doğrudan halk iradesiyle seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuş yapıldı. İlk uçuş için "TC-ANK" adlı uçak kullanıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na bagajlı lüks taşımacılık!

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. 29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan projede önemli bir gelişim yaşandı. İstanbul Yeni Havalimanı için Bagajlı Lüks Taşımacılık geliyor.

Yeni Havalimanı, havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili "Yıllık 200 milyon yolcu kapasiteli İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak" dedi. 

Almanlardan, İstanbul Yeni Havalimanı itirafı!

İstanbul Yeni Havalimanı, şimdiden dünyanın rotasını değiştirdi. ​Milyonlarca turist, transit geçiş İstanbul’u seçti. Almanlar itiraf etti: Frankfurt, Amsterdam ve Dubai, devre dışı kalacak.. .

Yeni Havalimanı ile havacılıkta yeni bir sayfa açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İlk fazı Cumhurbaşkanı tarafından 29 Ekim'de hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak." yorumunda bulundu...

Yeni Havalimanı'na 1.000 kişi aranıyor!

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın güvenliğinden sorumlu olacak güvenlik timi için işe alımlar hızla sürüyor.

İstanbul yeni havalimanıyla bilet fiyatları düşecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'nın rekabeti artıracağını dile getireren ''Rekabetin artmasına bağlı olarak sefer sayıları da artacak. Bu da bilet fiyatlarının göreceli düşmesini sağlayacak.'' diye konuştu.

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı!

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı... Bayram tatiline saatler kala yeni havalimanı için hazırlanan yeni reklam filmi İGA tarafından paylaşıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda hazırlıklar hızlandı!

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden Yeni Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına yönelik hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

İstanbul yeni havalimanından ilk uçuş 31 Ekim'de!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı yaptığı açıklamada İstanbul yeni havalimanından 31 Ekim saat 14.00'te İstanbul'dan Ankara'ya ilk uçuşun yapılacağını söyledi.

Toki İstanbul yeni projeler hangileri Haberi

Toki İstanbul yeni projeler hangileri

İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir? 


TOKİ (T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi) tarafından İstanbul'da 04 Şubat 2014 itibariyle yapımı devam eden toplu konut uygulamaları ve projeleri şöyle; 



İstanbul İli Toplu Konut Uygulamaları


Proje adı Proje Tipi Proje Durumu Yüklenici Firma Konut sayısı Seviye


1- İstanbul İli Arnavutköy İlçesi 1'er Adet Belediye Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Nikah Sarayı, Ticaret Merkezi Binaları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi Altyapı ve sosyal donatı İlanda %0


2- Bilecik, Düzce, İstanbul, Kocaeli, Sakarya İllerindeki 1109 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Sevgi Evleri, Cami, Ticaret Merkezi, Yurt, İlköğretim Okulu, İdari Bina ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi...