08 / 05 / 2024

TOKİ İstanbulun 7 ilçesine kentsel dönüşüm projeleri yapacak

TOKİ İstanbulun 7 ilçesine kentsel dönüşüm projeleri yapacak

"Kentsel dönüşüme" öncülük verecek olan TOKİ bu yıl İstanbul'un 7 ilçesine yeni kentsel dönüşüm projelerine başlıyor. Projeler toplamda 500 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek.

TOKİ Denizli 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bu ilçeye tam 393 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesinde 393 konut yer alacak. Merakla beklenen Denizli TOKİ projesi 7 Eylül 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den 7 ilde 1.205 konut ve iş yeri satışı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 7 ilde 1.205 adet konut ve iş yerini satışa çıkardı. Alt ve orta gelirli aileler için satışa çıkartılan konutların ihalesi açık satış usulü ile yapılacak. İşte satışa sunulan konutların başvuru detayları...

TOKİ'den 7 ilde 389 TL taksitle konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde 7 il için ucuz konut satışı yapıyor. Çekiliş ve kura bulunmayan konutların aylık taksit tutarı 389 TL'den başlıyor.

TOKİ'den 7 ilde ucuz konut satışı! 

TOKİ, 7 şehirde ucuz konut kampanyası başlattı.  Kura yoluyla satılacak olan evler için aylık taksit tutarı 389 TL'den başlıyor. Kampanyadan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvuru tarihinin açıklanmasını bekliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Vatandaşların beklentileri üzerine 2020 yılı için ikinci bir indirim kampanyası hayata geçiren TOKİ bu kez yüzde 20 indirim uygulayacak. İşte 7 soruda TOKİ 2020 indirim kampanyası...

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

TOKİ Tokat Turhal kura sonuçları 7 Temmuz isim listesi!

TOKİ Tokat Turhal kura sonuçları 7 Temmuz isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Tokat Turhal kura sonuçları 7 Temmuz isim listesi ve TOKİ Tokat Turhal kura sonuçları 2020...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ en karlı Kamu İktisadi Teşebbüsleri'nden oldu!

Konut üreten TOKİ en karlı Kamu İktisadi Teşebbüsleri'nden oldu. KİT'lerin karlılığı düşüşe geçip, zararları artarken kar edenlerin ilk sırasında TOKİ geldi. 7.1 milyar lira ile TOKİ ilk sırada yer alırken, birçok kit zarar etti. 

TOKİ İstanbulun 7 ilçesine kentsel dönüşüm projeleri yapacak Haberi

TOKİ İstanbulun 7 ilçesine kentsel dönüşüm projeleri yapacak

TOKİ Başkanı Turan: "54 ilde kentsel dönüşüm yapacağız. İstanbul'da kentsel dönüşüm konusunda 2016'da çok daha aktif olacağız"


Bu yıl İstanbul'da önceliği "kentsel dönüşüme" verecek olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), şehrin 7 ilçesinde toplamda 500 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlatacak. Kentsel dönüşümün uygulanacağı ilçe sayısı zamanla artacak.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda yaptığı açıklamada, hemen hemen 81 ilde konut yaptıklarını, bazılarının yeni bittiğini, uğramadıkları vilayet kalmadığını söyledi.


Güneydoğu'da son dönemde yaşananlar nedeniyle zarar gören yerlerin yeniden imarına değinen Turan, Diyarbakır Sur'da kendilerinin olmayacağını, Sur içinin koruma amaçlı planı ve özel statüsü olduğunu belirtti.


Turan, TOKİ'nin Sur içerisinde herhangi bir çalışmada yer almayacağını ancak bölgede yaşayanların ihtiyacına göre hareket edeceklerini, bu bölgeden terör olaylarıyla ilgisi bulunmayan taleplerin de geldiğini...