05 / 05 / 2024

TOKİ istasyon arsaları

TOKİ istasyon arsaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana’da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonlarının arsalarını açık arttırma ile satışa sundu.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aydın’ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi’nde yer alan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 1,8 milyar TL şeklinde belirlendi.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Ev yapmak isteyenlere 100 bin ucuz arsa müjdesi! Bu sosyal konut arsaları kapış kapış gidecek! Sakın kaçırmayın!

Ev yapmak isteyenlere 100 bin ucuz arsa müjdesi geldi. İşte TOKİ sosyal konut arsaları ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle 17 ildeki arsaları yarın satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

TOKİ, 17 ilde yer alan arsaları yarın saat 10:30'da satışa sunuyor. Arsa satışı kapsamında yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit imkanı sağlanıyor...

TOKİ üç büyükşehirdeki arsaları 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit imkanıyla!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 90 arsayı 443 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 29 ve 30 Haziran tarihlerinde yapılacak...

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye’nin en güzel sahillerindeki arsalar satışta!

TOKİ 32 ilde toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekarelik 242 arsayı satışa sunarken, Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Didim ile Muğla Güllük’te arsalarını ihaleye çıkardı. Milli Emlak Kayseri’de 54 arsayı konutu, ticaret alanı olarak kullanılmak üzere ihale açtı.

TOKİ'nin arsaları 163.6 milyon TL'ye satıldı!

Turyap, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan 12 ildeki 54 arsayı açık artırmaya çıkardı. İhaleye çıkan arsalardan muhammen bedel toplamı 116 milyon 597 bin TL olan 22 arsa teklif geldi. Arsalar 163 milyon 655 bin TL'den işlem gördü.

TOKİ istasyon arsalarını 4 gün sonra ihale edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana’da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonlarının arsalarını açık arttırma ile satışa sundu.

TOKİ istasyon arsaları Haberi

TOKİ istasyon arsaları

İstanbul’da Başakşehir, Kayabaşı’nda bakım ve akaryakıt tesis alanları niteliğindeki taşınmazları yüzde 25 peşin 6 ay vade ile açık arttırmaya sunduklarını belirten Turan, “Kentsel gelişim bölgesi Kayabaşı’nda toplu konut alanlarının içinde Olimpiyat Stadı’nın kuzeyinde yapımına başlanan şehir hastanesinin yanında 902 ada 6 parseldeki 4 bin 62 metrekarelik akaryakıt istasyonu ve servis bakım alanını açık arttırma ile satışa sunduk. Arsamızın bedeli 40 milyon 18 bin TL” dedi. Kağıthane Hasdal Kavşağı Arıcılar mevkisi akaryakıt ve bakım alanını da satışa sunduklarını söyleyen Turan, “7757 ada 1 parselde bulunan alan 4 bin 756 metrekarelik alanı kaplıyor. Bu alan Kemerburgaz, Hasdal–Ayazağa, Cendere, Kağıthane bağlantı yolu üzerinde” dedi.


MÜZAYEDE 26 OCAK’TA


İzmir Bornova Doğanlar’da 135 bin 750 metrekarelik toplu işyeri, ticaret, belediye hizmet alanı, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu...