02 / 05 / 2024

TOKİ işyeri ihalesi 2014

TOKİ işyeri ihalesi 2014

TOKİ mülkiyetinde bulunan 156 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmaz, 30 Ekim 2014 tarihinde açık arttırmayla satacak. İhale Turyap tarafından yürütülecek.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta arazi, iş yeri arsa ve ofis satacak. Söz konusu satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

O ildeki 5 adet konut ve 5 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 25 Ekim'de! 

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 5 adet iş yeri ile 5 adet konutu satıyor. Peki ihale ne zaman? Konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den peş peşe çiftte müjde: 43 ilde 212 konut, 17 ilde 143 iş yeri satacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eylül ayının son fırsat bombasını patlattı. TOKİ bu kapsamda, ucuz fiyata 43 ilde 212 konut hem de 17 ilde 143 iş yeri satacak. İller arasında İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'da var. İşte detaylar...

Belediyeden KDV'den muaf iş yeri fırsatı! İhalesi 2 Ekim'de!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan iş yeri KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

Belediyeden büyük fırsat: Tam 17 arsa ve 7 iş yeri satacak!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray'da yer alan 7 iş yeri ve 17 arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 12 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara son dakika müjdesi geldi. TOKİ'nin 2023 indirim kampanyası bu tarihte resmen başlıyor. 

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

TOKİ işyeri ihalesi 2014 Haberi

TOKİ işyeri ihalesi 2014

TOKİ mülkiyetinde bulunan 156 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmaz, 30 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek açık artırma (teklif alma) ile satışa sunuldu.


TOKİ'nin açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek. İhale Turyap tarafından düzenlenecek. 


TOKİ yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla, 120 - 240 aya kadar vade ile kira öder gibi işyeri ve konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 


TOKİ'nin satışa sunduğu konut ve işyerleri Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır,  İstanbul  , Kahramanmaraş, Kırkkale, Kayseri, Kütahy, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Osmaniye,Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Trabzon, Zonguldak'ta yer alıyor. 



Açık arttırma duyurusu için...