28 / 04 / 2024

TOKİ İzmir başvuruları

TOKİ İzmir başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. İşte detaylar...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. 

TOKİ'den İzmir'de ucuz konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa'da yer alan 679 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ İzmir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği alt ve orta gelir grubu projeleri için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kınık'ta hayata geçireceği 163 adet konut için son başvuru tarihi 4 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular yarın itibariyle sona eriyor. 

TOKİ İzmir başvuruları bugün başlıyor!

163 adet konuttan meydana gelen TOKİ İzmik Kınık projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ 1 milyon arsa projesi başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ aracılığıyla 1 milyon arsa satışının gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki TOKİ arsa başvuruları başladı mı? TOKİ arsa başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ 2022 başvuru detayları açıklandı! TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ 2022 başvuru detayları neler oldu? TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ İzmir 2022 başvuruları bugün sona eriyor! Yastık altında 1.000 liranız varsa bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul başvuruları ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 başvuru şartları nelerdir?

TOKİ, İstanbul başvuruları ev alma hayali olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ İstanbul başvurularına dair detaylar!

TOKİ İzmir 2022 başvuruları için tarih belli oldu! İzmirlilere 2.700 TL taksitle konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Selçuk projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar....

TOKİ 2022 başvuruları başladı! Bu illerde son dakika 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı! E-devletten hemen başvurabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 4 farklı projesinde başvuru dönemi başladı. İşte TOKİ 2022 başvurularının başladığı o projeler...

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir, Adana başvuruları ne zaman?

TOKİ 2022 başvuruları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Ev alma hayali kuranlar heyecanla TOKİ 2022 başvurularının başlamasını bekliyor. İşte TOKİ 2022 başvuruları!

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? Kira öder gibi 2+1 ve 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar 11 Nisan tarihinde satışa çıkacak. Peki TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları!

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ İzmir başvuruları Haberi

TOKİ İzmir başvuruları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

Son başvuru tarihinin 22 Temmuz 2022 olarak belirlendiği Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. TOKİ Selçuk projesindeki konutlar için  1.000 TL başvuru bedeli ödeniyor.

Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ İzmir Selçuk 2022 projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Kura çekilişinin 1 Ağustos 2022 tarihinde yapılacağı TOKİ İzmir Selçuk projesi için başvurular; 
1)“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi
2)“En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi
3)“Diğer alıcı adayları” kategorisinde kabul edilecek.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için sözleşme imzalanacak banka şubesi: TC. Ziraat...