09 / 05 / 2024

toki jandarma lojmanları 2022

toki jandarma lojmanları 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

Next Level Göktürk ve Next Level Country geliyor! Yeni proje!

Levent’in Etiler girişindeki eski Jandarma Lojmanları arazisini Emlak Konut GYO'dan hasılat paylaşımı modeliyle alarak 2021'de megakent İstanbul’a adım atan Pasifik GYO, Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleri için düğmeye bastı...

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Sinop'taki Jandarma Gazinosu TOKİ'ye devrediliyor!

Sinop Şehir Meydanı Projesi kapsamında Jandarma Gazinosu'nun boşaltılarak Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devri hususunda mutabakat sağlandı

Beşiktaş Meclis Lojmanları, TOKİ’ye devredildi!

Beşiktaş’taki 18 dönümlük TBMM lojmanlarının bulunduğu arazi TOKİ’ye devredildi. Gayrimenkul uzmanları, araziye yapılacak yeni projenin toplam değerinin 1 milyar lirayı rahatlıkla aşacağını öngörüyor.

Van'daki eski Jandarma Merkez Komutanlığı TOKİ'ye devredildi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl park yapılan eski Jandarma Merkez Komutanlığı alanın yasalara aykırı bir şekilde TOKİ devredilmesine halk tepki gösterdi.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Hatay Samandağ Jandarma Karakolu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Hatay Samandağ'da Jandarma Karakolu yaptıracak!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te Milli Egemenlik Bulvarı yeni yolla Cumhuriyet'e bağlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çözümlenmeyen yol ve arsaları kamulaştırarak vatandaşların hizmetine açmaya devam ediyor. Belediye, Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı Jandarma lojmanlarının bulunduğu alanda arsa sıkıntısını giderdi.

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

TOKİ 204 adet jandarma karakolu inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Toplu Konut İdaresince ihalesi yapılıp, sözleşmeye bağlanan toplam 204 adet jandarma karakolunun ihale bedeli toplamının 1 milyar 26 milyon 894 bin 413 TL olduğunu bildirdi.

TOKİ Mardin'de Jandarma Karakolu inşa edecek!

TOKİ Mardin İli Kızıltepe Bektaş, Mazıdağı Şeyhan, Midyat Yayvantepe ve Ömerli Beşikkaya' da Jandarma Karakol Komutanlıkları hizmet binası ve çevre düzenleme işi ihale edecek...

toki jandarma lojmanları 2022 Haberi

toki jandarma lojmanları 2022

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de hayata geçirilecek olan projenin ihalesi 23 Mart 2022 tarihinde yapılacak. Proje 1 adet sosyal tesis de bulunuyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/106416 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Jandarma Genel Komutanlığı 85 Adet Konut(Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi...