25 / 07 / 2024

toki kaç yaptı

toki kaç yaptı

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 99 şantiyede 673 bin 799 konut sayısına ulaşıldı. TOKİ'de 127 bin 929 adet konutun inşaatı devam ediyor.

TOKİ'nin yaptığı Toybelen Sanayi Sitesi projesinde son aşamaya gelindi...

TOKİ'nin Samsun'da yaptırdığı ve içinde 1526 dükkan ile 82 ticari birimin yer aldığı Toybelen Sanayi Sitesi projesinde sona gelindiği duyuruldu.

Deprem fırsatçıları: TOKİ'nin yaptığı konutları depremzedelere kiralıyorlar!

İlan siteleri Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman ve Diyarbakır'daki TOKİ konutlarıyla dolmuş halde. TOKİ'nin yaptığı konutlar, depremzedeye kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

'Yaptığımız işi iyi yapıyoruz' diyen Özhaseki: Depremde TOKİ'nin yaptığı konutlardan bir tanesi bile yıkılmadı!

Kayseri'de önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Depremde TOKİ'nin yaptığı konutlardan bir tanesi bile yıkılmadı" dedi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

 O markette fiyatlar dibi gördü! Tuvalet kağıdında damping yaptı

Marketlerin tuvalet kağıtlarına arka arkaya yaptığı indirimler vatandaşı mutlu ediyor. Bir indirim haberi de Carrefour'dan geldi. 136,95 TL'lik tuvalet kağıdı 92,90 TL'ye düştü. Kampanyalı atışın detayları haberimizde.

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler geliyor! Migros öyle bir indirim yaptı ki önünde kuyruk oluşacak

Tuvalet kağıdı indirimleri haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir indirim haberi de Migros'tan geldi. müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen bir market yaptığı indirimlerle adından sık sık bahsettiriyor

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Aile Bakanlığı 2023 sosyal destek ödemelerine okkalı zam yaptı! Tek tek açıklanan yüzde 30'luk bu zammı aman kaçırmayın

Aile Bakanlığı 2023 sosyal destek ödemelerine okkalı zam yaptı... Tek tek açıklanan yüzde 30'luk bu zammı aman kaçırmayın...

Bakan Varank beklenen açıklamayı yaptı! TOGG yüzde kaç yerli olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un minimum yerlilik oranıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, TOGG yüzde kaç yerli olacak?

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

Türkşeker'in yaptığı zam sonrası şeker fiyatları kaç TL oldu? İşte A101, Migros, Türkşeker 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) geçtiğimiz gün şeker fiyatlarına yüzde 31 oranında zam yaptı. Peki zamdan sonra şeker fiyatları zincir marketlerde kaç TL oldu? Şeker kg kaç TL 2022? İşte A101, ŞOK, Migros, 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

toki kaç yaptı Haberi

toki kaç yaptı

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı.  Rapora göre 81 il, 3 bin 99 şantiyede 673 bin 799 konut sayısına ulaşıldı.


Satılan konut sayısının 577 bin 892 olarak belirlenen  TOKİ  Evleri 'nin 539 bin 348 adedi teslim edildi.


Yapım ve proje işleri aşamasında 70.89 milyar TL'lik 5 bin 378 adet ihale sonuçlandı. 


TOKİ'nin yerel yönetimlerle müştereken başlattığı büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 377 projede toplam 277 bin 583 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmaları projelendirildi. 


230 farklı bölgede 113 bin 685 konutluk ihale çalışmaları yapıldı. İhalesi tamamlanan 223 projede 101 bin 383 konut başlatıldı ve 128 bölgede 56 bin 354 konutun inşaatı tamamlandı.


Pınar...