04 / 05 / 2024

toki kalecik altyapı ihalesi

toki kalecik altyapı ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut (TOKİ) İdaresi Başkanlığı, Ankara Kalecik'e konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işleri için ihale açtı.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Mamak altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak İlçesi 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün.

TOKİ Manisa Yunuskent'te altyapı çalışmaları hızlandı!

5bin 500 konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında bloklar hızla yükseliyor. Önümüzdeki yıl Eylül ayında tamamlanacak proje kapsamında altyapı çalışmaları da sürüyor.

TOKİ Niğde altyapı ve rekreasyon alanları ihalesi bugün!

TOKİ Niğde, Merkez, Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanı genel altyapı ve rekreasyon alanları yapım inşaatı ihalesi bugün yapılacak.

toki kalecik altyapı ihalesi Haberi

toki kalecik altyapı ihalesi

TOKİ, tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 112 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi işini açık ihale usulü ile yaptıracak.

İhale, 28 Kasım 2007 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de yapılacak.

Yer tesliminden itibaren toplam 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

Kalecik konutlarının ihalesine katılmak isteyenler ihale dokümanını, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İhale Dairesi Başkanlığından görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.