20 / 05 / 2024

toki kaman 224 konut projesi

toki kaman 224 konut projesi

TOKİ'NİN Kırşehir’in Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi’nde hayata geçireceği 224 konutun ihalesi yapıldı

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

Denizli Tavas TOKİ'de 224 konut teslim edildi!

TOKİ tarafından Tavas Merkez Yeni Mahalle'de ve Kızılcabölük Mahalleri'nde inşa edilen 112'şer adet toplamda 224 adet konut hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Tokat Erbaa'da 224 konutun kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Tokat Erbaa'da yer alan B1 tipi 108 adet 2+1 konut, C1 tipi 116 adet 3+1 konut olmak üzere toplamda 224 konutun kurası bugün çekiliyor...

TOKİ Tozkoparan 224 konut ihalesi bugün!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kırşehir Kaman Sarıuşağı Mahallesi'ne 224 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi'nde konut projesi yapılacak...

TOKİ'den Yozgat'a 224 konut!

Yozgat İli Yenifakılı İlçesi, 4. Etap 224 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat Yenifaklı 224 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ, Yozgat'om Yenifaklı ilçesinde 4. etap kapsamında 224 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

toki kaman 224 konut projesi Haberi

toki kaman 224 konut projesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir’in Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi’nde hayata geçirilen 224 konutun ihalesi yapıldı. 10 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.


Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 58’i 2 oda 1 salon ve 166’sı ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı.


Kırşehir yöresinin geleneksel Türk evleri dikkate alınarak hayata geçirilen projede cephe tasarımında zemin kat seviyesinde taş kaplamalar ve ahşap görünümlü kaplamalar, kullanıldı. Dekoratif pencerelerin tasarımına önem verildi. Bölgedeki vatandaşların gün içerisinde vakit geçirebileceği, peyzajıyla ve sosyal donatıları ile birlikte, nitelikli sosyal çevre olarak planlandı.



TOKİ...