10 / 05 / 2024

TOKİ Kaman evleri 2016 kura

TOKİ Kaman evleri 2016 kura

TOKİ'nin 63 konutluk Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu Konut Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları..

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü...

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu!

Toplamda 67 adet dairenin açık satış yöntemiyle sunulduğu projede 140 bin 157 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu 26 Eylül'de başladı.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası!

106 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası..

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kaman evleri 2016 kura Haberi

TOKİ Kaman evleri 2016 kura

Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 63 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. 


TOKİ Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları  22 Haziran -22 Temmuz 2016 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin KamanŞubesi aracılığıyla toplanıyor. 


Kuralı olarak satışa sunulacak olan konutların başvuruları 4 kategoride kabul edilecek;

1. Kategori olan“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin” ,

2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımızın”

3. Kategori olan “Emekli Vatandaşlara”

4. Kategori olan “Diğer alıcı adaylarının”


Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecek. Kura çekimi 3 Ağustos'ta gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için