03 / 05 / 2024

toki kampanya şartları

toki kampanya şartları

Başvuru işlemlerine dün itibariyle başladığı kampanyadan yaklaşık 174 bin 441 konut sahibi faydalanabilecek. İşte TOKİ Peşin Ödeme İndirimi 2016...

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Halkbank’tan anında 2 bin TL hediye! Detaylar bir bir belli oldu!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, müşterilerine tam 2 bin TL’ye kadar kazandıracak yeni bir kampanya başlattı. Halkbank, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin 2 bin TL ParafPara kazanacağını açıkladı.

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan az önce karar çıktı! Adınıza yatacak 1.000 TL’yi hemen alın!

En sık kampanya düzenleyen bankalardan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Ziraat Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin tam bin TL kazanacağını duyurdu.

Garanti BBWA’dan son dakika açıklaması! Bu kişilerin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Gıda fiyatlarının her geçen gün artması nedeniyle bankalar da bu alana yönelik hazırladıkları kampanyalarına her gün bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenlediğini açıklayan Garanti BBWA, kampanya şartlarına uyum sağlayan müşterilerin 200 TL bonus kazanacağını paylaştı.

TEB’ten geri ödemesiz verilecek bu parayı istemeniz için son 8 gün kaldı!

TEB, market alanında düzenlediği ve sona ermesine sayılı günler kalan kampanyası için yeni bir duyuru yaptı. 30 Haziran’a kadar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin hesaplarına tam 240 TL yükleneceğini paylaştı.

TEB az önce resmen duyurdu! TEB müşterileri bu parayı geri ödemesiz alacak!

Türk Ekonomi Bankası, (TEB) akaryakıt fiyatlarının yüksek olması nedeniyle müşterilerinin akaryakıt alışverişlerinde kazançlı çıkması için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya şartlarına uyanların hesabına 110 TL yatırılacağını paylaşan TEB, kampanyanın detaylarını paylaştı.

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin hesabına geri ödemesiz para yatacak!

Bankalar, ardı ardına yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Türkiye İş Bankası da bu kapsamda büyük ses getiren kampanyalar serisine bir yenisini daha ekledi. Yaptığı açıklamayla kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaşan İş Bankası, detayları da açıkladı.

Denizbank'tan kaçıranı pişman edecek kampanya! Şartları sağlayan herkese 300 TL ödenecek!

Ücretlerin günden güne yükseliş göstermesi hedefiyle bankalar peşin gereksinimi olan müşterilerine ve avantajlı alışveriş yapılmasını sağlama hedefiyle devamlı kampanya yapıyor. Denizbank 300 TL ödeme yapacak! Peki koşullar neler? Katılım nasıl olur? Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para 30 Haziran’a kadar hesaplara yatacak!

Her geçen gün artan akaryakıt fiyatlarına yönelik yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, yine bir akaryakıt kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. İş Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin hesabına 75 TL tutarında MaxiPuan yükleneceğini duyurdu.

İş Bankası tüm müşterilerine resmen duyurdu! Hesaplara 400 TL yatacak!

Her geçen gün artan gıda fiyatları vatandaşların belini bükmeye devam ediyor. Müşterilerinin gıda ürünleri konusunda ekonomik yükünü hafifletmek isteyen İş Bankası bu doğrultuda bir kampanya düzenledi ve kampanya şartlarını sağlayan müşterilerine 400 TL hediye edeceğini duyurdu.

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

Bankalar bir bir kampanya düzenleyerek müşterilerine yeni fırsatlar tanımaya devam ediyor. Bu çerçeve, yeni kampanyasının duyurusunu yapan Garanti BBWA, kampanya şartlarını sağlayan müşterilerine bin TL hediye edeceğini duyurdu.

toki kampanya şartları Haberi

toki kampanya şartları

Toplamda 174 bin 441 konut ve bin 379 işyeri sahibi kampanyadan yararlanabilecek. İndirimden vadeleri 12 ay ve daha az kalan projeler yararlanamayacak.


İndirimden faydalanmak isteyenler başvuru tarihi itibarıyla idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.


Geri ödemeleri devam eden gayrimenkullerin de faydanabileceği kampanyada satışlar 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlayanların kampanyadan yararlanırken; ilgili bankaya dünden itibaren başvurabiliyor.


TOKİ Peşin Ödeme İndirimi 2016!

Halk Bankası ve Ziraat Bankası kampanya için başvuruları kabul ediyor. Kampanya için başvurular dün başladı ve 30 Eylül Cuma gününe kadar devam ediyor.


Tülay...