10 / 05 / 2024

TOKİ kamu hizmet binaları inşası

TOKİ kamu hizmet binaları inşası

TOKİ, kamu hizmet binalarını son sürat inşa ediyor. Başkan Turan, “İdare olarak kamu kurumlarını unutmuyoruz. Modern, estetik binalar üretiyoruz” dedi

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

TMMOB'dan RTÜK arsasının plan değişikliğine itiraz!

TMMOB, RTÜK arsasının "Kamu Hizmet Alanı"ndan "Özel Sağlık Tesis Alanı" olarak değiştirilmesine itiraz etti.

TOKİ, Ürgüp'te ticari satış birimleri inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, kamu yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ yeni kamu yatırımları kapsamında Nevşehir'de ticari satış birimleri inşa edecek.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Murat Kurum: Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ Başkanlığının Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut, cami, hastane, kamu hizmet binası, okul ve ticaret merkezi kazandırdığını açıkladı...

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Kamu binalarının yapımı için 11.2 milyar lira ödendi!

Kamu hizmet binaları için yapılan harcamalar hızla devam ediyor. 11 aylık dönemde hizmet binaları yapımına ilişkin harcamalar 11.2 milyar lirayı buldu.

Kamu binalarına Bakanlık standartı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Kamu Binaları Standartları Rehberi, Bakanlığın resmi sitesinde yayınlanacak. Genelgede, kamu hizmet binalarının yapımına ilişkin sınırlar bulunuyor.

TOKİ 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor!

Sosyal konut projelerinin yanı sıra farklı nitelikte sosyal tesis, eğitim kurumu, park ve kamu yapılarının üretimini de yapan TOKİ, "Hükümet Konakları" projesi kapsamında 74 yeni kamu hizmet binası inşa ediyor.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ kamu hizmet binaları inşası Haberi

TOKİ kamu hizmet binaları inşası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut üretiminin yanında kamu kurumları ile yaptığı protokoller çerçevesinde kamu hizmet binalarının da yapımına devam ediyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra hasar gören Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binasının onarımı veya yapımı için de göreve hazır olduklarına vurgu yapan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Bunun için çalışmalarımızı hazırladık. Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü şu an TOKİ tarafından inşa edilen Milli Piyango Müdürlüğü binasında hizmet vermeye devam ediyor. Binanın onarımı veya yeniden inşası için kurumlar arası görüşmeler devam ediyor. TOKİ olarak bu konuda da üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" açıklamasında bulundu.


ESTETİK ÖN PLANDA

Konut üretiminin yanında kamunun ihtiyaç duyduğu hizmet binalarını da yaptıklarını belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "İdare olarak kamu kurumlarını da unutmuyoruz. Kullanım ömrünü...