18 / 05 / 2024

toki karabük başvuruları

toki karabük başvuruları

Karabük'te, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilen 455 konut için vatandaşlar bir gece önceden sıraya girdi.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021...

TOKİ Karabük Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen'de yer alan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Eflani Çelebiler başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Eflani Çelebiler projesindeki 16 konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karabük orta gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları 31 Ekim'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 31 Ekim'de sona eriyor.

TOKİ Karabük Belen ilçesi 2'nci başvuru 14-31 Ekim’de!

Karabük  Belen Mahallesi’nde yapılacak olan TOKİ konutlarının 2’nci başvurularının 14 - 31 Ekim tarihleri arasında yapılabileceğini duyuruldu…

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

toki karabük başvuruları Haberi

toki karabük başvuruları

Karabük'te, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 455 konut için vatandaşlar, müracaatların kabul edileceği banka şubesi önünde sıraya girdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belen Mahallesi'nde dar gelirli vatandaşlar için ihayata geçirilen1144 konutluk projede henüz sahiplendirilmeyen 455 daire, başvuru sırasına göre satışa çıkacak.

TOKİ'nin, bugün başlayıp yıl sonuna kadar süreceğini bildirdiği satış için gelen kişiler, banka önünde sıraya girdi. Yakınları ile nöbetleşerek bekleyen vatandaşlar, yarın sabah başvurularını gerçekleştirecek. 

Polis ekipleri, sıradakilere sosyal mesafe konusunda sık sık uyarı yaptı.

Konut başvurusu için bekleyenlerden Turgut Uyanık, gazetecilere konuyla ilgili iolarak yaptığı açıklamada, TOKİ'nin henüz sahiplendirilmeyen dairelerinin satışa sunulduğunu duyduktan sonra evlere baktığını ve beğendiğini belirtti.

Fiyatlarının ekonomik olduğunu dile getiren Uyanık, "Nasipse buradan bir ev alacağız. Herkes gibi biz de burada sabaha kadar bekleyeceğiz. Bu kadar...