29 / 04 / 2024

toki karaköy 1. etap taksitleri ne kadar

toki karaköy 1. etap taksitleri ne kadar

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. etap kampanyasında satışa sunulan daire için başvurular 13 Ocak-31 Mart 2014 tarihleri arasında alınıyor. Konut bedelinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor...

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Arnavutköy 1. Etap ihalesi yarın!

Yeni konut yatırımları için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy 1. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 1 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017..

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy'deki 20 yıllık Halkbank binası otel oluyor!

İstanbul Karaköy’deki Halkbank binasını 20 yıllığına kiralayan Taca İnşaat, binayı yenileyerek otel açmayı hedefliyor.

Deniz GYO Karaköy'deki binasının değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasının değerleme raporunu yayınladı.

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştirecek!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İstanbul Kurumsal Şube Müdürü Asena Güngör ve Değerleme Uzman Yardımcısı Doğukan Oto tarafından hazırlanan Karaköy – Galataport Etkileşimi sektör çalışmasını yayınladı..

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

toki karaköy 1. etap taksitleri ne kadar Haberi

toki karaköy 1. etap taksitleri ne kadar


TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. etap kampanyası! 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bolu Merkez Karaköy 1. etap kampanyası kapsamında 1 adet konutu kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme imkanı ile satışa sunuyor.


TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. etapta satışa sunulan daire için başvurular 13 Ocak - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Ziraat Bankası'nın yetkili şubeleri tarafından alınıyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. etap evlerinde konut bedelinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor.


C Tipi 112 metrekare 3 oda 1 salon daire için peşinat olarak yüzde 10, 15, 25 veya yüzde 40 bedel verilerek kalan tutar 96, 108, 120 ve 180 ay taksitle ödenebiliyor. Ayrıca yüzde 40 peşinat verildiği durumda da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.


TOKİ Bolu Merkez Karaköy...