29 / 04 / 2024

TOKİ Kastamonu Güneykent ne zaman teslim

TOKİ Kastamonu Güneykent ne zaman teslim

Kastamonu Belediyesi tarafından önceden uygun görülen ve yer tespiti yapılan Güneykent alanına emekliler için Eylül ayında ilk kazma vurulacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 400 konut bulunuyor.

Isparta Gönen ve Güneykent'te sosyal konut hamlesi!

Isparta Gönen, Güneykent ve Keçiborlu'da emeklilerin bütçesine uygun sosyal konutlar geliyor.

TOKİ Kastamonu Güneykent'in temeli Eylül'de atılacak!

Kastamonu Belediyesi tarafından önceden uygun görülen ve yer tespiti yapılan Güneykent alanına emekliler için Eylül ayında ilk kazma vurulacak.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası 2 gün sonra!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Tosya 2. Etap projesi kapsamında inşa edeceği TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası 2 gün sonra gerçekleşecek.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kura sonucu!

Toplam 382 kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap'da 262 kişi istediği eve kavuşacak. TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kura sonucu Kastamonu 4. noterliği gözetiminde açıklanacak.

TOKİ Kastamonu Seydiler başvuru bedeli!

TOKİ Kastamonu Seydiler başvuru bedeli 2+1'lerde 2 bin TL olarak belirlendi. Toplamda 140 adet konut satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları bugün saat 10:00'da açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kastamonu Merkez projesinin kura çekilişi 26 Nisan 2016 Salı gününde yapılacak. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi yarın!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi yarın saat 10:00 da yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kastamonu Merkez Evleri kura!

TOKİ Kastamonu Merkez Evleri kura çekilişi 26 Nisan 2016 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Kastamonu Güneykent ne zaman teslim Haberi

TOKİ Kastamonu Güneykent ne zaman teslim

Kastamonu'daki Emekliler için TOKİden sağlanan 200 konutluk projenin 4 aydan bu tafra akıbeti hakkındaki sessizlik nihayet ses vermeye başladı. 


Kastamonu Belediyesi tarafından önceden uygun görülen ve yer tespiti yapılan Güneykent alanına emekliler için Eylül ayında ilk kazma vurulacak. 


Belediye Başkanı Tahsin Babaş imzasıyla TOKİ'ye yazılan bir yazıda Emekliler için Güneykent in uygun görüldüğünü resmen bildirildi. Bu arada TOKİ'de konunun üzerinde durarak Güneykent deki emekli konutları yapılacak olan üzerinde sismik kırılma zemin etüdünün yapılması için 7 Eylül de ihale gerçekleştirecek. 


İhale sonrası yer teslimi ile başlanacak olan sismik kırılma, zemin etüdü araştırma ve sondaj işlemlerine başlanacağı belirtilirken konutların 2017 yılında başlaması büyük bir olasılık olarak görülüyor. 



Kastamonu Sözcü...