04 / 05 / 2024

toki kastamonu konutları kura

toki kastamonu konutları kura

Kastamonu İli Sosyal Konut Projesi kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapılan 135 konutun hak sahipleri, düzenlenen kurayla belirlendi.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Kastamonu Seydiler'de kaç adet konut yapacak? Kastamonu Seydiler'de 2+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Kastamonu İhsangazi 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu İhsangazi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kastamonu Taşköprü başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Taşköprü projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. 

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün başlıyor.

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşme tarihleri!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı Kastamonu Tosya 2.Etap için sözleşme dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kastamonu İhsangazi Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ Kastamonu İhsangazi projesinde yer alan 110 konutun ihalesi dün gerçekleşti.

TOKİ Kastamonu emekli konutlarına imar planı onayı!

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap ihalesi 13 Haziran'da!

Kastamonu Tosya'da Beşevler Mevkii'nde yapılması planlanan 2. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi belli oldu. 13 Haziran'da yapılacak ihalenin ardından ise 14 Haziran'da kura çekimi gerçekleşecek.

TOKİ Kastamonu Konutları için yeni kura çekilişi kapıda!

TOKİ'nin Kastamonu'da uygulayacağı emeklilere yönelik konut projesi için başvuruda bulunup da kurada şansı gülmeyenler Halkbank'a yatırdıkları beşer yüz liraları geri almaya başladı. Emekliler Derneği Şube Başkanı İsmail Buturoğlu, açıklama yaptı.

TOKİ Kastamonu Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Kastomu'daki emeklilere yönelik hazırladığı konutların kura çekilişi dün yapıldı. 200 konut için başvuruda bulunan 5 bin 77 kişi, meraklı gözlerle listede isminin çıkmasını bekledi.

toki kastamonu konutları kura Haberi

toki kastamonu konutları kura

Vali Şehmus Günaydın, Kastamonu Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kura çekiminde yaptığı konuşmada, yoksul ailelerin ev sahibi olmalarından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, gerçekten çok hayırlı işlere hizmet ettiklerini söyledi.

Sosyal devlet anlayışıyla, toplumda ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama noktasında son derece mesafeler kat ettiklerini söyleyen Vali Günaydın, “Birçok vatandaşımızı çok cüzi paralarla ev sahibi yaptığımız gibi, bu sosyal projeler içerisinde de önemli sorunların giderilmesine vesile olduk. Sosyal devlet olarak, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu da buradan belirtmek isterim. 135 konutu teslim ettiğimiz hak sahiplerine daha önceki tecrübelerimizden de yola çıkarak bazı sıkıntılar yaşamamanınız için iyi bir yönetim oluşturmanızı tavsiye ediyoruz. İyi bir işbirliği ve iyi bir komşuluk oluşturduğumuz zaman daha önceden yaşanılan sıkıntıların tekrar etmeyeceğini umut ediyoruz. Bunları yaptığımız...