10 / 05 / 2024

toki kastamonu sel

toki kastamonu sel

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

TOKİ Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Selçuk 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 ne zaman teslim? İşte TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Selçuklu son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Konya Selçuklu son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1057 adet daire bulunuyor.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinde yer alan 1057 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi 15 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesini 15 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'da 3 bin 556 konut inşa etti!

Partisinin Kastamonu'nun Kuzeykent Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap edenTürkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

TOKİ Kastamonu İhsangazi alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu İhsangazi alt gelir projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kastamonu Taşköprü başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Taşköprü projesinde yer alan 182 adet konut 14 Ocak'ta satışa çıkıyor.

toki kastamonu sel Haberi

toki kastamonu sel

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 
 
TOKİ'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; sel felaketinin meydana geldiği ilk andan itibaren sahada olan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bölgede dükkanları hasar gören esnafı da ziyaret ediyor ve talepleri dinliyor ve yapılacak projelerle ilgili vatandaşlara bilgi veriyor.


 
Diğer taraftan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar da hız kesmiyor. Dükkanları zarar gören esnafın yaralarını sarmak amacıyla harekete geçen TOKİ, hasar tespit ve temizlik çalışmalarını bitirerek dükkanların ön cephelerinin doğrama tamirleri başlatıldı.  
 
Dükkanlar için andezit taş kaplama çalışmalarına da start veren TOKİ tarafından,...