30 / 04 / 2024

TOKİ Kayapark ihalesini kim kazandı

TOKİ Kayapark ihalesini kim kazandı

TOKİ tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda kurulacak Kayapark birinci etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firmadan teklif geldi.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

TOKİ Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

TOKİ tarafından Elazığ'da inşa edilen 1564 konutun ihalesini gerçekleştirdi. TOKİ merkeze bağlı köylerde üç etapta toplam 911 konut inşa ediyor.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

TOKİ Sinop projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat TOKİ projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Aydın Özer Finike’de satılan TOKİ arazisini Meclis’e taşıdı!

Finike’de geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen TOKİ arazi ihalesini Meclis'e taşıdı. Özer, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soru önergesi verdi...

TOKİ Kayapark projesinde son durum!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda hayata geçirilen Kayapark projesini inceledi.

TOKİ'den Niğde Efendibey'e 720 konut!

Niğde Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında toplamda 720 konut ve 16 dükkan hayata geçirecek olan TOKİ projenin ihalesini 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayapark ihalesine 6 firmadan teklif geldi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda kurulacak Kayapark birinci etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firmadan teklif geldi.

Başakşehir Kayapark'ın ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda yapılacak Kayapark'ın birinci etap ihalesi 7 Eylül 2017'de gerçekleşecek.

Başakşehir Kayapark'ın detayları belli oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda yapılacak Kayapark'ın birinci etap ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek. İşte dev parkın detayları...

TOKİ 15 Temmuz'dan sonra 60 bin 257 konutun ihalesini yaptı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "15 Temmuz'dan bugüne kadar 60 bin 257 konutun ihalesini gerçekleştirdik. 9 bin 18 konut için de ihale tarihlerimizi belirledik" dedi.

TOKİ'nin dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Kayapark ihalesini kim kazandı Haberi

TOKİ Kayapark ihalesini kim kazandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda gerçekleştirilecek Kayapark birinci etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi yapıldı. 


TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Kayaşehir Vadisi'nde kurulacak yeşil alanın 5,5 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacağını belirtti.




İhaleye ilgili 6 firmanın katıldığını aktaran Turan, en yüksek teklifin 88 milyon lira ile Ulaşım Nakl. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. & Gürtaş Yapı End. Ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı tarafından verildiğini bildirdi.


İhaleye verilen tekliflerin incelenmesinin ardından, ihaleyi kazanan yüklenici ile sözleşme imzalayıp en kısa sürede Kayapark'ın yapımına başlayacaklarını aktaran Turan, Kayapark'ın tamamlanması ile vatandaşların daha güzel ve doğa ile iç içe olan bir yaşam alanına kavuşacaklarını ifade etti.




- "Sosyal alanlar olacak"

Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru...