18 / 05 / 2024

TOKİ Kayaşehir inşaat göçük

TOKİ Kayaşehir inşaat göçük

TOKİ tarafından Başakşehir Kayaşehir 15. Bölge'de yapılan toplu konut inşaatının otopark çalışmalarında göçük meydana geldi. Otopark için çalışmaların yapıldığı sırada toprak zeminde meydana gelen göçükte 1 işçi vefat etti...

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018!

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018 açıklandı. 605 dairenin yer aldığı projede engelli vatandaşlar için kura sonuçları netleşti. İşte isim listeleri...

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonuçları açıklandı!  

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi saat 10:00'da başladı. Toplamda 605 daireden meydana gelen projede engelli vatandaşlara ayrılan daireler için kura çekilişi sonuçları açıklandı.

TOKİ Kayaşehir kuraları çekiliyor!

Yatay mimari ve mahalle konsepti ile inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi bugün yapılıyor.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 2 güne girildi. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli iadesi!

Son başvuru tarihinin 11 Nisan olarak belirlendiği TOKİ Kayaşehir başvuruları için geri sayım başladı. İşte TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli iadesi...

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 3 güne girildi. Projede yer alan konutlar için taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Son başvuru tarihinin 11 Nisan olarak belirlendiği TOKİ Kayaşehir projesi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 5 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 5 güne girildi. TOKİ Kayaşehir'de taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları için son 7 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 7 güne girildi. Projede en düşük konut fiyatı 160 bin 185 TL olarak belirlendi.

Kayaşehir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ Kayaşehir inşaat göçük Haberi

TOKİ Kayaşehir inşaat göçük

 TOKİ tarafından Başakşehir Kayaşehir 15. Bölge'de yapılan toplu konut inşaatının otopark çalışmalarında göçük meydana geldi. Otopark için çalışmaların yapıldığı sırada toprak zeminde meydana gelen göçük altında kalan İlhami Karaman olay yerine yaşamını yitirirken, Kadir Kurt isimli işçi de ağır...