12 / 05 / 2024

toki Kayseri bahçeli mahallesi ihalesi

toki Kayseri bahçeli mahallesi ihalesi

TOKİ Kayseri, Sarız, Bahçeli Mahallesi 110 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Niğde Bor Bahçeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor Bahçeli projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Devlet Bahçeli'den Suriyeliler'e TOKİ'den konut verilmesine tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları var idiyse, bu milletin asil evlatlarından bu zamana kadar niçin esirgenmiştir?" dedi.

TOKİ Kayseri Sarız 110 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri İli, Sarız İlçesi, Bahçeli Mahallesi 110 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Sarız Bahçeli Mahallesi 110 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Sarız, Bahçeli Mahallesi 110 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Sarız Bahçeli Mahallesi 110 konut ihalesi 17 Mayıs'ta!

TOKİ Kayseri, Sarız, Bahçeli Mahallesi 110 adet konut (+2 KD) ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı çevre düzenlemesi 17 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Osmaniye Devlet Bahçeli Bulvarı yenileniyor!

Musa Şahin Bulvarı’ndan başlayarak şehrin güneyine doğru 5 etap halinde uzanan Devlet Bahçeli Bulvarı’nın çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan 1. ve 2. etapları tamamen yenileniyor.

Devlet Bahçeli: Evi olmayan ailelere 250 TL kira yardımı yapılacak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1 Kasım Seçim Beyannamesi’nde ekonomik vaatlerini revize ederek tekrarladı. Yeni kaynak yaratılamadığı gerekçesiyle asgari ücret vaadinde artış yapılamadı.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Bahçeli yaşam Batı Mahal ile geri dönüyor!

Batı Mahal, İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş bahçeli yaşamı Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayat geçiriyor. Batı Mahal, malikane konforu farkıyla doğa içinde göl manzaralı bir yaşama çağrı yapıyor.

Devlet Bahçeli: Osmaniye'de evi olmayanlara sosyal konut sağlayacağız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de hemşehrilerine hitap etti. Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız'' dedi.

Adana'ya Devlet Bahçeli köprüsü yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, seçimin hemen ardından iki dev köprü projesi için temel atma töreni düzenleyecek. Devlet Bahçeli Köprüsü ve Cevat Yurdakul Köprüsü, Adana'nın ulaşımla ilgili kanayan yarasına merhem olacak.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

toki Kayseri bahçeli mahallesi ihalesi Haberi

toki Kayseri bahçeli mahallesi ihalesi

TOKİ Kayseri, Sarız, Bahçeli Mahallesi 110 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Kayseri İli Sarız İlçesi Bahçeli Mahallesi 127 Ada 1,2,3 Nolu Parsellerde 110 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası: 2016/133312  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Tünel Kalıp Sistemiyle 110...