02 / 05 / 2024

toki kayseri basın konutları

toki kayseri basın konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik yeni konut projesi yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Kayseri'ye basın müzesi kurulacak!

Kayseri ​​​​​​​Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyetine tahsis edilen tarihi bir konakta Basın Müzesi kurulması için protokol imzalandı.

Kayseri'ye Basın Müzesi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte Basın Müzesi kurulması için düğmeye bastı.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi'nin kura çekilişi bugün!

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde yer alan 110 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

ZGC TOKİ Basın Sitesi'nde olumlu tepki!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin TOKİ Basın Sitesi yapılması hakkındaki ön başvurusu TOKİ tarafından olumlu karşılandı.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları!

110 konutluk TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları...

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan 452 konut için geri sayım başladı. İşte, Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016 tarihi..

TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi!

Bursa-Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde Basın Mensupları için hayata geçirilen 452 konut için kuralar çekilecek. Peki, TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi ihaleye çıkmalı!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ basın sitesinin projesini değerlendirdi. Akbıyık, ''Artık ön talepler alındı. Proje çalışmaları sürüyor'' dedi.

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

Şanlıurfa TOKİ Karaköprü Basın Sitesi'de anahtar teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan Karaköprü Basın Sitesi ve Maşuk 450 Konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

toki kayseri basın konutları Haberi

toki kayseri basın konutları

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar programında, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne üye kentte çalışan ulusal ve yerel basın çalışanları, kurumların basın müdürleri katıldı. Burada konuşma yapan Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ, TOKİ ile yapılan çalışmalarda belli bir noktaya gelindiğini ifade ederek, cemiyet üyelerine yaptırılacak konutlar için “Bundan sonraki süreç bizde” dedi. Kösedağ konuşmasına, “Bu mutlu tabloyu gördükten sonra bir şey söylemek istiyorum. Son bir yılda üyelerimiz için uğraştığımız bir proje var. TOKİ ile yapılan çalışmalar neticesinde çok önemli bir mesafe kat ettik. Araziyi bulduk, tescilini yaptırdık. Artık bundan sonra proje ve plan aşamasında. Allah’ın izniyle bayram sonrasında üye alımlarına başlayacağız, bundan sonraki süreç artık bizim elimizde” şeklinde konuştu....