11 / 05 / 2024

toki kayseri sarıza konut mu yapacak

toki kayseri sarıza konut mu yapacak

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi ve Kayseri Sarıoğlan 2. Etap listesi...

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Sarıoğlan 2. Etap projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Kayseri Sarız'da teslimler başlıyor!

TOKİ Kayseri Sarız projesinde yer alan 65 adet konut için teslimler başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Kayseri Sarız TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kayseri Sarız projesinde yer alan 65 adet konut için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Kayseri Kocasinan, Sarız ve Bünyan kuraları çekildi!

TOKİ'nin Kayseri’nin Kocasinan, Sarız ve Bünyan İlçelerinde hayata geçirdiği 580 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

Kayseri Sarız TOKİ'nin 7 bloğu tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'nin Sarız İlçesi'nde hayata geçirilen 110 dairelik projenin 7 bloğunun inşaatı tamamlandı. Projede ince işlere başlandı.

Sarız TOKİ konutları yükseliyor!

TOKİ tarafından Kayseri Sarız İlçesi'nde hayata geçirilen 110 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nda son durum!

TOKİ tarafından Kayseri Sarız'da 110 adet konut inşa ediyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kayseri Sarımsaklı'ya mesire alanı inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

KAYSERİ'nin Sarız ilçesinde bir süre önce temeli atılan Sarız TOKİ konutları yükselmeye başladı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışında, geçmişte darbe girişimlerinde insanların korkarak geri çekildiklerini söyledi.

toki kayseri sarıza konut mu yapacak Haberi

toki kayseri sarıza konut mu yapacak

SARIZ ilçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yapımı planlanan 110 konutluk 1. Etap TOKİ konutları için ön talep toplama işlemlerinin tamamlandığını, ilçeye yapılacak konutların ihalesinin de 17 Mayıs tarihinde yapılacağının müjdesini verdi.


Başkan Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışları gereği, konutların dar ve orta gelirli vatandaşları kapsadığını ifade etti. Eroğlu ayrıca, "1. Etap 110 konut ve iş merkezinin ihalesi 17 Mayıs’ta yapılacak ve ihaleyi alan inşaat firması tarafından temeli atılacak inşallah uygulamasını başarı ile bitirmek istiyoruz. İlçemizde uygulamasına başlayacağımız 1. etap TOKİ konutlarımızın yapım ihalesini alacak olan yüklenici firma tarafından kısa sürede tamamlandığında kuraları çekilerek hak sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız" diye konuştu.


İlçe Merkez de yer alan Bahçeli mahallesinde uygulama örnek projelerini TOKİ'ye sunduklarını söyleyen  Ömer Faruk Eroğlu, "İlçemizde daha güzel...