30 / 04 / 2024

TOKİ kentsel dönüşümleri

TOKİ kentsel dönüşümleri

TOKl yetkililerinden alınan bilgiye göre, Eylül 2012'den itibaren bina cephelerinde yeni tasarımlar gerçekleştiren İdare, bugüne kadar 58 ilde 48 bin 259 konutu yöresel mimaride projelendirdi.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl başvurulur?

Türkiye'nin konut üreticisi TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam ediyor. Peki, binlerce konut inşa eden TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerinden nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

TOKİ Trabzon Yomra kentsel dönüşüm ihalesi 9 Ekim'de!

TOKİ kentsel dönüşümde rotayı Karadeniz'e çevirdi. Karadeniz'in en güzel şehirlerinden Trabzon'da kentsel dönüşüme hazırlanan TOKİ, Yomra ve Beşikdüzü ilçelerinde toplam 652 adet konut inşa edecek.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

TOKİ'nin Türkiye genelinde geliştirdiği projeler kapsamında kentsel dönüşüm de yer alıyor.Peki TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu’na 397 konut!

TOKİ “Kentsel Dönüşüm Projesi” çerçevesinde, İstanbul’un Beyoğlu İlçesi’nde 397 konut ile 20 dükkân inşa edecek.

TOKİ kentsel dönüşümleri Haberi

TOKİ kentsel dönüşümleri

Başbakanlık Toplu Konut IdaresiBaşkanlığı (TOKİ) yerel yönetimlerle başlattığı kentsel yenileme programı kapsamında 285 bin 699 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmasını projelendirirken, 17 bölgede 61 bin konutun inşasını tamamlayarak hak sahiplerine teslim etti.TOKl yetkililerinden alınan bilgiye göre, sağlıksız, afete karşıriskli, köhne ve ömrünü tamamlayan konut stoğunun hem içinde yaşayanların mal vecan güvenliğini tehdit etmesi hem de kentlerin sağlıklı gelişimine engel olmasınedeniyle İdare, yerel yönetimlerin işbirliğiyle kentsel dönüşüm projeleriuyguluyor.Kentsel dönüşüm projeleriyle modern konutlar inşa eden TOKÎ, buprojelerde kamu menfaatinin yanında vatandaşları mağdur etmeden sonuca ulaşma vekentin köhne bölgelerini rehabilite etmeyi hedefliyor.TOKl'nin yerel yönetimlerle ortaklaşa başlattığı büyük kapsamlıkentsel yenileme programı kapsamında 302 projede toplam 285 bin 699 konutlukgecekondu dönüşüm çalışması projelendirildi.201 farklı bölgede 99 bin 89 konutluk ihale çalışmasıgerçekleştirilirken, ihalesi tamamlanan 175 projede...