19 / 05 / 2024

toki kireçtepe

toki kireçtepe

TOKİ tarafından Tire'ye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede Kireçtepe Mevkisi'nde yapılan 280 konutluk ikinci etap konutların anahtarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle hak sahiplerine dağıtıldı.

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Üsküdar Kirazlıtepe projesinin detayları belli oldu.

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'ni dönüştürecek!

Toplu Konut İdaresi Başkenlığı ve Üsküdar Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri kentsel dönüşüm projesi için belli oldu.

Gelibolu Yarımadası'nda 101 yıllık karargah binaları gün yüzüne çıktı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki Kireçtepe Jandarma Şehitliği yanında, 5. Tümen'e ait karargah binaları ile bir çeşmenin kalıntıları, 101 yıl sonra gün yüzüne çıktı.

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri'ne 316 konut yaptıracak!

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri 1. etap 316 konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 22 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

2006 yılında TOKİ, Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacak!

2006 yılında TOKİ, Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı protokolle Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacakmış. İlk etapta 12 bin metrekare alan üzerinde 228 konut yapılacakmış.

Kireçtepe Şehitliği’nin 24 Nisan'da açılışı yapılacak!

5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği tamamen yenileniyor. Yenilenen şehitlik, 24 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımının gerçekleşeceği törenle hizmete açılacak.

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor!

Çanakkale ’nin Gelibolu Yarımadası ’nda bulunan ve 5000 ’e yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor.

Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor!

Çanakkale’nin Gelibolu Yarımadası’nda bulunan ve Bursalı 5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Yenileme işleminin bahara yetişmesi planlanıyor.

Veysel Eroğlu Kireçtepe Mevkisi'ndeki TOKİ konutlarının anahtarlarını teslim etti!

TOKİ tarafından Tire'ye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede Kireçtepe Mevkisi'nde yapılan 280 konutluk ikinci etap konutların anahtarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle hak sahiplerine dağıtıldı.

Atila Kemal Oğuz, Tebernüş Kireçci'nin programına katıldı!

Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz Skyturk360 Emlakkulisi programında Tebernüş Kireçci'nin konuğu oldu...

toki kireçtepe Haberi

toki kireçtepe


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tire'ye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede Kireçtepe Mevkisi'nde yapılan 280 konutluk ikinci etap konutların anahtarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle hak sahiplerine dağıtıldı. Bakan Eroğlu, "Bakanlık olarak İzmir'de şu anda 43 baraj, gölet, kanal ve sulama sistemi çalışması yürütmekteyiz. Bunların 26'sı bu yıl içinde bitecek. İzmir'e son 10 yıl içinde 25 milyar lira yatırım yaptık. Ödemiş'te Rahmanlar Barajı'nın temelini attık" diye konuştu.



Posta...