27 / 04 / 2024

toki kırşehir tarımköy başvuru

toki kırşehir tarımköy başvuru

TOKİ Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy projesinde yer alan 32 adet konut açık satışa sunuluyor. Projenin başvuru dönemi 1 Nisan'da başladı...

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

Kırşehir'deki eski kamu binaları yıkıldı!

Kırşehir'de 2008 yılındaki birleşmeyle birlikte Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren binalar yıkıldı. Yerine yeni projeler geliyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'na 900 kişi başvurdu!

Yüzlerce vatandaş, Özbağ'a 2. etabın açılmasını bekliyor. Kırşehir'in Özbağ ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak olan Tarım Konutları'na rekor oranda müracaat olurken; sayının 900 olması nedeniyle 1. etap başvuruları tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu!

Toplamda 67 adet dairenin açık satış yöntemiyle sunulduğu projede 140 bin 157 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu 26 Eylül'de başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman projesinde toplamda 29 adet daire açık satış yöntemiyle satışta. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru detayları...

TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvuruları!

TOKİ Erzincan-Üzümlü Tarımköy kapsamında bulunan 4 konut açık satışta. İşte, TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvuruları...

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyonkarahisar Haydarlı 77 Tarımköy Konutu ihalesi 29' Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar İli, Haydarlı Beldesi'ne 77 adet Tarımköy Konutu yaptırılacak.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Ve Olimpik Atletizm Pistli Futbol Sahası İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:00'ta yapılacak.

toki kırşehir tarımköy başvuru Haberi

toki kırşehir tarımköy başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy projesi kapsamında yer alan 32 adet konut ön şartsız, kurasız, peşinatsız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 1 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Kırşehir- Kaman Tarımköy projesi kapsamında yer alan 45 konutun alanları; 113,08 metrekare 3+1 ve 178,34 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 konutların fiyatları 151 bin 82 TL'den başlangıç gösterirken, 3+1 konutların fiyatları ise 96 bin 128 TL'den başlıyor. Projede 240 ay vadelendirme yapılıyor. 2+1 daireler için en düşük başlangıç taksiti 629,51 TL, 3+1 dairelerin için en düşük başlangıç taksiti 400,53 TL olarak belirlendi.


TOKİ Kırşehir- Kaman Tarımköy'de yer alan konutlar hemen teslimli olarak satışa sunulduğu için Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama...