04 / 05 / 2024

TOKİ kooperatiflere uygun arsa vermeli

TOKİ kooperatiflere uygun arsa vermeli

Kooperatif yoluyla kurulan Türkiye'nin en büyük iş merkezi Perpa'nın Başkanı Mithat Yümlü, "Devlet kooperatiflere destek vermeli. TOKÎ müteahhitlere arsa temin ediyorsa, kooperatiflere de uygun koşullarda etmeli" dedi.

Ev alacaklar müjde! TOKİ 16 ilde her bütçeye uygun ev satılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) 16 kentte uygun fiyata konut satışı yapacağının müjdesini verdi. 2024 yılında başlaması planlanan ihaledeki iller tek tek açıklandı. İşte o kentler...

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste

TOKİ’nin uygun fiyatlı konut projesinin hangi il ve ilçelerde yapılacağı kesinleşti. Peki, TOKİ’nin 2022 uygun fiyatlı konut projesinden hangi şartlarda faydalanılabilir. TOKİ’den kimler ev alabilir? İşte TOKİ’den nasıl ev alırımın cevabı:

TOKİ’den ucuz konut fırsatı! Bu illerdeki uygun fiyatlı taksitleri kaçırmayın!

TOKİ, gerçekleştirdiği uygun fiyatlı konut projeleri ile ev almak isteyenleri, ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte TOKİ’nin ucuz konut projeleri!

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

Ev alacaklar dikkat! TOKİ uygun fiyatlı konut listesini yayımladı! 117 bin TL'ye 2+1 ve 3+1 sıfır daireler!

Artan konut fiyatlarından sonra ev almakta zorluk çeken vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni bir kolaylık sağlayarak devlet destekli konut satışı başlattı. Ayrıca TOKİ bazı illerde uygun fiyatlı dairelerinin fiyat listesini yayımladı. İşte ayrıntılar... 

TOKİ için konut kredisi nasıl çekilir? 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin uygun fiyatta konut satışları devam ediyor. Peki, TOKİ için konut kredisi çekilebilir mi? Hangi bankalar TOKİ için konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 ilde toplam 400 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Peki, TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Ankara Altındağ'da yatay mimariye uygun konutlar inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada TOKİ ile ortaklaşa yatay mimariye uygun 310 konut inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ uygun fiyatlı yüzlerce daireyi satışa çıkardı!

TOKİ uygun fiyatlarla daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni konutlarını satışa çıkardı. Açık satış yöntemiyle satılan evleri almak isteyenler TOKİ'ye başvurabiliyor.

TOKİ'den her keseye uygun konut fırsatı!

TOKİ belirli tarihler arasında uygun fiyatlı daireleri satışa sunuyor. Herkesin kesesine uygun alt ve orta gelir grubuna yönelik konutlar açık satış yöntemi ile satılıyor. İşte il il satışa sunulan daireler...

TOKİ uygun fiyatlarla binlerce konutu satışa çıkardı!  

TOKİ bir yandan 100 bin sosyal konut hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura çekilişlerine devam ediyor bir yandan da Türkiye'nin birçok ilinde inşa edilen binlerce konutu uygun fiyata satışa çıkardı. TOKİ uygun fiyata konut satışına devam ediyor. 

TOKİ kooperatiflere uygun arsa vermeli Haberi

TOKİ kooperatiflere uygun arsa vermeli

Mithat Yümlü: TOKİ kooperatiflere uygun arsa vermeli!


Kooperatif yoluyla kurulan Türkiye'nin en büyük iş merkezi Perpa'nın Başkanı Mithat Yümlü, "Devlet kooperatiflere destek vermeli. Bizim Perpa'da işyeri sahipleri ve çalışanlar için 2 bin konut yaptırma projemiz var. TOKÎ müteahhitlere arsa temin ediyorsa, kooperatiflere de uygun koşullarda etmeli" dedi. 


Perpa, İstoç gibi merkezlerin devlet uygun koşullarda Mithat Yümlü arsa vermeseydi asla kurulamayacağını anlatan Yümlü, "İnşaat sektörü riskli hale geldi. Yüksek maliyetli üretim yapıyor. 

İnşaatçıların reklam ve finans gideri, maliyetinin minimun yüzde 50'si. 

Kooperatiflerde birçok maliyet yok. Sahibi hazır evlerin reklamını yapmaya gerek yok" diye konuştu. 

Perpa'da 14 Haziran'da seçim olduğunu söyleyen Yümlü, "Sonrasında ilgili bakanlıklara başvuracağız"...