09 / 05 / 2024

toki kozağaç okul binası ne zaman tamamlanacak

toki kozağaç okul binası ne zaman tamamlanacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Kozağaç TOKİ 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul binalarında ve İmam Hatip Lisesi Pansiyon binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

TİKA'dan Afganistan'a okul!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Afganistan'ın kuzey vilayetlerinden olan Faryab'ın Kurgan ilçesinde okul inşa ettirdi.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

Akşehir Kozağaç Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Akşehir Kozağaç Mahallesi’nde yaptırılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurdun bu yıl hizmete açılması isteniyor.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihi!

Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme konut projesinde alt gelir grubunda yer alan 17 adet konut TOKİ tarafından açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihi...

TOKİ Erzurum Aşkale 81 konut teslimi 22 Haziran'da yapılacak!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme Toplu Konut Projesi'nde yer alan 81 konutun teslimi 22 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde teslimler bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde yer alan 543 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. 21 Haziran'a kadar teslimlerin etap etap devam edeceği projede sözleşmeler imzalandı.

TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

toki kozağaç okul binası ne zaman tamamlanacak Haberi

toki kozağaç okul binası ne zaman tamamlanacak


İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit inşaatları devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Yiğit, Kozağaç TOKİ 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul binalarında ve İmam Hatip Lisesi Pansiyon binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 


İhale şartnamelerine göre her 3 inşaatın da 2014-2015 eğitim öğretim yılı başında teslim edilmeleri gerekirken, yetkililerce Eylül ayı başında binaların tesliminin yapılacağı belirtildi. İnşaatların hızla devam ettiği görülürken, yapılacak binalar ile hem okul açığının hem de yurt açığının kapatılması konusunda önemli katkıların sağlanacağı...