29 / 04 / 2024

TOKİ küçükköy başvuruları 2016

TOKİ küçükköy başvuruları 2016

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvurular sona erdi. Peki, TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekimi ne zaman?

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

TOKİ Kütahya Simav başvuruları başladı! TOKİ Simav fiyat listesi 14 Haziran 2022!

TOKİ Kütahya Simav başvuruları resmen başladı. Simav TOKİ'den 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları 4 Ekim-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek. Projede 170 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 8 adet konut yer alıyor.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde toplamda 209 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

TOKİ küçükköy başvuruları 2016 Haberi

TOKİ küçükköy başvuruları 2016

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi kapsamında kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan toplam 286 adet 2+1 konut için 161 başvuru, toplam 306 adet 3+1 konut için 117 başvuru alındı. 


Satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından daha önce ilan edildiği şekilde 01 Ağustos – 12 Ağustos 2016 tarihleri arasında başvuru sırası dikkate alınarak hak sahiplerine Türkiye Halk Bankası A.Ş. Giresun Merkez Şubesi’nde konut seçimi yaptırılacak ve aynı gün satış sözleşmesi imzalatılacak. 


TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 2+1 daireler 153 bin 996 TL ile 180 bin 360 TL arasında, 3+1 daireler ise 209 bin 135 TL ile 253 bin 240 TL arasında satışa sunuluyor. 



Satış duyurusu için