12 / 05 / 2024

toki küre ne zaman teslim edilecek

toki küre ne zaman teslim edilecek

Yapım çalışmalarını ASFEL İnşaat'ın üstlendiği Kastamonu Küre Camikebir Mahallesi'nde 108 dairelik TOKİ konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek. İnşaat Mühendisi Selim Yılmaz, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

3 milyon TL konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler en ucuz faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar, 3 milyon TL'ye hangi banka ne kadar faiz veriyor merak ediyor. Buna göre, 3 milyon TL'lik kredinin 10 senelik ödemesi aylık olarak ne kadar? 

Banka banka faiz oranları değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra bankalar da mevduat faiz oranlarında güncellemeye gitti. Buna göre, 2,5 milyon liranın aylık getirisi ne kadar oldu?

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

Fındık sezonuna kısa süre kalmasıyla birlikte üreticiler fındık fiyatlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala CarrefourSA ve Migros kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, zincir marketlerde Büyükbaş, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edecek!

Uzun zamandır beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Kastamonu Küre Projesi’ne nasıl başvurulacak? İşte detaylar...

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Kredi çekecekler dikkat! 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, güncel konut kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki güncel faiz oranlarına göre, 100 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

250 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Bankalarda 250.000 TL tutarda konut kredisi en uygun aylık taksitleri ne kadar oldu? En düşük taksit hangi bankada?

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

toki küre ne zaman teslim edilecek Haberi

toki küre ne zaman teslim edilecek

Kastamonu Küre Camikebir Mahallesi'nde yapımı devam eden 108 dairelik TOKİ konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek. Yapım çalışmalarını ASFEL İnşaat'ın üstlendiği dairelerle ilgili açıklama da bulunan İnşaat Mühendisi Selim Yılmaz, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diyerek şunları söyledi: "Üst bloklarda 6. alt bloklarda 3 olarak devam eden çalışmalarda bir binamızın yüzde 90'ı tamamlanmış olup, diğer binaların da alçı ve seramik çalışmalarının çoğunu tamamladık. 4 binamız mantolanmış olup, 5 binamızın ise mantolanma çalışmaları devam etmektedir. Kurban bayramına kadar binalarımızın iç ve dış çalışmalarını bitireceğiz." Selim Yılmaz, daha sonra yapılacak olan çevre düzenlemesi ile birlikte konutları yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 


Kastamonu...