04 / 05 / 2024

toki kütahya sözleşme tarihleri

toki kütahya sözleşme tarihleri

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Akkayalar mevkisine Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 105 konutun sözlesme tarihlerinin 22 Eylül 2014 tarihi ile 25 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirildi

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Mersin Millet Bahçesi için 41.3 milyon liralık sözleşme!

Mersin'de geçen nisan ayında “kaynak sıkıntısı” nedeniyle yapımı durdurulan millet bahçesi projesi için çalışmalara yeniden başlanıyor. Proje için 41 milyon 433 bin liralık sözleşme imzalandı.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Niksar TOKİ alt gelir sözleşme dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Tokat Niksar alt gelir grubunda yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 

toki kütahya sözleşme tarihleri Haberi

toki kütahya sözleşme tarihleri


Kütahya'nın Pazarlar îlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Akkayalar mevkisine Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 105 konutun sözlesme tarihlerinin 22 Eylül 2014 tarihi ile 25 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. TOKİ'nin Pazarlar ilçesinde yaptığı 105 konutun sözleşmeleri 22-25 Eylül tarihlerinde yapılacak. 

Ziraat Bankası Pazarlar şubesinde yapılacak olan sözleşmeleri, 21 Ağustos 2014 Perşembe günü yapılan çekilişle konut almaya hak kazananlar imzalayacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamadaki Ağustos 2014 Perşembe günü yapılan çekilişle, TOKİ konutlarından daire almaya hak kazanan vatandaşların, en geç 25 Eylül 2014 Perşembe gününe kadar sözleşmelerini imzalamaları gerektiği bildirildi. 

Açıklanan tarihe kadar sözleşme imzalamayanların konut hakkı iptal olmakla birlikte, yatırdığı peşinatı alabilecek. Yine sözleşme tarihine kadar, hak sahiplerinin bu konutu almaktan vazgeçip parasını alabileceği gibi, becayiş de yapabileceği belirtildi.



Eskişehir...