30 / 04 / 2024

toki ladik imar planı

toki ladik imar planı

TOKİ Ladik Mahallesi 2'nci etap konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. İmar komisyonu Ladik Mahallesi'nde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı.

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

Libya'nın yeniden imarında TOKİ görev alacak!

Libya’da, Türkiye’nin de destek vermesiyle büyük bir dönüşüm başlatıldı. Libya’nın yeniden imar edilmesinde Türkiye başta TOKİ Başkanlığı olacak şekilde özel sektörün de bulunacağı yatırımları yapacak. 

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Konya Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü Ladik projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik 2. Etap projesi 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

TOKİ Samsun Ladik orta gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Ladik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek..

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

toki ladik imar planı Haberi

toki ladik imar planı

Ladik Mahallesi 2'nci etap TOKİ konutlarının yapımı için süreç işlemeye devam ediyor. Daha önce 200 konutluk bir proje hazırlanmış ve buna göre arsa tahsisi yapılmıştı. Talep toplama sürecinde 806 vatandaşın kesin kayıt yaptırması, arsanın büyütülerek projenin yeniden revize edilmesini zorunlu hale getirdi. Sarayönü Belediyesi tarafından ilave arsa tahsisinin yapılmasının ardından proje TOKİ tarafından yeniden revize edilerek Konya Büyükşehir Belediyesine gönderildi. İmar komisyonu beldeden mahalleye dönüşen Ladik mahallesinde inşaat yoğunluğunun daha düşük olması gerektiği gerekçesiyle arsayı yeterli bulmadı. Yeşil alana, ilçe merkezine göre daha çok yer verilmesi gerektiğini öne süren Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, inşaat yoğunluğunu arttırarak uygun duruma getirdikten sonra meclise gönderecek. 


"Herkesi konut sahibi yapacağız" 

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, pürüzlerin büyük oranda çözüldüğünü söyledi. Ladik 2'nci etap TOKİ...