01 / 05 / 2024

toki Mahalle konseptli evler

toki Mahalle konseptli evler

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan, “2015’e kadar 50 bin sosyal konutu inşallah ihale etmiş olacağız” diye konuştu.

TOKİ mahalle konseptli projeler üretiyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 76 gökdelen üzerinden "haksız rant elde edildiği ve TOKİ tarafından rapor hazırlandığı" iddialarına yanıt verdi. Bulut, "Böyle bir rapor yok. İdaremiz  böyle bir rapor hazırlanmamıştır." dedi.

AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptli AND Pastel projesi, Almanya’da görücüye çıktı. AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü. 

Mahalle konseptli kentsel dönüşüm projeleri geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Belediyeler kentsel dönüşüm alanlarını belirleyecekler, belediyeler projeler hazırlayacaklar" dedi...

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

TOKİ Kayaşehir 108 konut açık artırması yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projedeki 108 konut ve 10 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Kayaşehir TOKİ 108 tripleks konut açık artırması için son 3 gün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yeri 12 Ekim'de açık artırmayla satışa çıkacak.

TOKİ Kayaşehir 108 tripleks konut açık artırması için son 5 gün!

TOKİ, Kayaşehir'de inşa edilen mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yerini 12 Ekim'de açık artırmayla satacak.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

TOKİ Ardahan Yeni Mahalle 3. Etap'ta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Ardahan Yeni Mahalle 3. Etap Konutları'nın kurası çekildi. Daireler hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

TOKİ mahalle kültürüyle projeler üretmeye devam ediyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde öğrenciler ile buluştu. Sektör ve TOKİ hakkında öğrencilere bilgi veren Turan, tecrübelerini paylaşıp öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

TOKİ'den Arnavutköy'e 5 etaplı mahalle konsepti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, OKİ tarafından inşa edilen “Arnavutköy Belediyesi Yönetim Merkezi” şantiye alanına giderek mahalle konseptinde, 5 etaptan oluşan proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde mahalle kültürü yansıtılacak!

TOKİ Başkanı Turan, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu. Turan, proje ile esnafla konut sahiplerinin iç içe bulunduğu geleneksel mahalle kültürünün yansıtılacağını söyledi.

toki Mahalle konseptli evler Haberi

toki Mahalle konseptli evler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu’nun düzenlediği “2023’e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri” konulu panele Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan konuşmacı olarak katıldı.


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ olarak bundan sonra alt ve orta gelir düzeyine yönelik sosyal konut inşaatına öncelik ve ağırlık vereceklerini ifade etti. Yapılacak yeni konut projelerinin sosyal konut projelerini barındıracağını belirten Turan, “Türkiye’de ciddi manada sağlıklı konut açığı var, Cumhurbaşkanımızın da Başbakanımızın da isteği budur. Orta ve alt gelir grubuna yönelik projelere öncelik ve ağırlık vereceğiz” dedi.


TOKİ’nin 2014 yılı sonu hedefinin 40 bin konut inşa etmek olduğunu bildiren Turan, “2015’e kadar 50 bin sosyal konutu inşallah ihale etmiş olacağız” diye konuştu.


İnsanlar evlerinin yaşam alanı olmasını istiyor

İnsanlar artık...