04 / 05 / 2024

TOKİ Malatya ev sahibi

TOKİ Malatya ev sahibi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Malatya'da da 250 liradan başlayan taksitle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacak.

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) herkes ev sahibi olsun diye düşük fiyatlı konut üretimine devam ediyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Darende İlçesi'nde 142 konut inşa edecek. 

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi başvuruları!

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi başvuruları başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede ev fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor

TOKİ Malatya Beydağı Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Malatya Beydağı Evleri başvuru işlemleri başladı ve o döneme devam ediyor. Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede ev fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 2+1 olarak tasarlanan daireler kura yöntemiyle satılıyor. Projede 9 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru koşulları...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 305 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu son başvuru tarihi 13 Kasım 2015 olarak belirlendi. Aylık taksitlerin 250 TL'den başladığı projede 305 adet konut kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yüzde 15 peşin ödemelerde kalan bedel 120 ay taksitlendiriliyor. Projede toplamda 778 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı başvuru 2015!

TOKİ Malatya Beydağı Konutları için minimum 9 bin TL peşinat ödeniyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler kurayla satışa çıkarılıyor. İşte Alt gelir TOKİ Malatya Beydağı başvuru 2015 detayları...

TOKİ Malatya'da 205 lira taksitle konut satışa sunuyor!

TOKİ Malatya'daki yaptığı konutları 205 lira taksitle satışa sundu. 13 yılda 700 bin konut üreten TOKİ, yeni bir şehir anlayaşı geliştiriyor.

TOKİ Malatya'da 25 bin seyirci kapasiteli stadyum yapacak!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 9 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'ta 250 lira taksitle ev!

TOKİ Başkanı Turan, K.Maraş'ta 250 lira taksitle konut vereceklerini, TOKİ'den ev alanların taksitlerini de taşındıktan sonra ödemeye başlayacaklarını söyledi.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Malatya Beydağı'nda daire fiyatları 120 bin 784 TL'den başlıyor. Projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul ediliyor. Peki Malatya Beydağı TOKİ başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru şartları!

TOKİ Malatya Beydağı'da 9 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 75 bin 53 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuru şartları...

TOKİ Malatya ev sahibi Haberi

TOKİ Malatya ev sahibi

Malatya Beydağı'nda 305'i alt gelir grubu, 778'ı sosyal konut olmak üzere toplam bin 83 konut satışa çıkarıldı. Başvurular 26 Ekim-13 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. Alt gelir grubu kapsamındaki konutlardan emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı.

TOKİ'nin kuruluş amacının konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi yapılması olduğuna çeken TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Halkımızın konut ihtiyacına kalıcı çözümler üretmek için yürüttüğümüz çalışmalarda büyük bir hamle ile Anadolu'nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük birlerce konutluk yeni yeni yerleşim alanlar mı proje 1 endir iyoruz" diye konuştu. 


Dar gelirli vatandaşları düşük taksitlerle ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla yuva sahibi yapmak için çalışmaların hızlandırıldığını açıklayan TOKİ Başkanı Turan, özellikle emeklilerinin konut ihtiyacının karşılanması amacıyla satışa sunulan projelerden...