28 / 04 / 2024

toki malatya kentsel dönüşüm konutları nerede

toki malatya kentsel dönüşüm konutları nerede

Daire fiyatlarının 106 bin 943 TL'den başladığı projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Evleri başvurusu 28 Mart Pazartesi günü başlayacak.

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

TOKİ, Malatya'da 4 bin 195 konutun anahtarını teslim etti!

TOKİ Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 etaptan 2 etaptan ikisi bitirilirken bugüne kadar toplamda 4 bin 195 konut teslim etti.

TOKİ Malatya Beydağı'nda 322 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 322 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuldu.

TOKİ Malatya Beydağı'nda konut teslimleri başlıyor!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 3.Bölgede bulunan konutlar 23 Ocak – 10 Şubat 2017 tarihleri arasında teslim edilecek.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 79 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları bugün başladı!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı...

TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı 2016 başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap teslimleri sona erdi!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta dairelerin hak sahiplerine teslim süreci bugün sona erdi.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap'ta sözleşme dönemi bugün bitiyor!

TOKİ'nin hayata geçirdiği Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap teslimleri başladı!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta dairelerin hak sahiplerine teslim süreci bugün itibariyle. Projedeki konut teslimleri 18 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları teslim ediliyor!

377 konutlık Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama işlemleri başladı.

TOKİ Malatya Beydağı projesinde kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Malatya Merkez Beydağı’nda 606 konutun hak sahipleri 13 Temmuz’da düzenlenen kura çekilişi ile belirlendi.

toki malatya kentsel dönüşüm konutları nerede Haberi

toki malatya kentsel dönüşüm konutları nerede

Ödeme seçeneklerine göre TOKİ Malatya Beydağı Evleri'nde yüzde 10 peşin ödemelerde kalan tutarı 108 ay vade ya da 15 peşin ödemelerde kalanı 120 vade veya 25 peşin ödemelerde ise 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ 2016 Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Evleri başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede daireler 3+1 olarak tasarlandı.


TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Evleri temerküz şube Beydağı Şubesi olacak. Daire büyüklüklerinin 82,31 metrekare ile 84,38 metrekare arasında değiştiği projede taksitler 556,99 liradan başlıyor.


TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Evleri başvurusu 28 Mart Pazartesi günü ile 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek. Projede toplamda 377 adet konut açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı.


Satış duyurusu için