29 / 04 / 2024

toki malatya konut projeleri

toki malatya konut projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Malatya’da da 250 liradan başlayan taksitle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacak. Malatya Beydağı’nda 305’i alt gelir grubu, 778’i sosyal konut olmak üzere toplam bin 83 konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Malatya Merkez'de 97 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 97 adet konut satıyor. Başvuruların 16 Mart itibariyle başlayacağı projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Malatya'daki TOKİ konutlarının anahtar teslimleri gerçekleşti!

Malatya’da Yeni Cami önünde düzenlenen toplu açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ’nin Malatya’da gaziler ve alt gelir grubu için inşa ettiği konutların anahtarlarını hak sahiplerine teslim etti.

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Malatya projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye tam 513 ucuz konut geliyor! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliiği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Malatya projesiyle 513 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Malatya projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge kuraları bugün çekiliyor! 91 konut sahibini buluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 479 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Malatya 879 konut ve 38 dükkan ihalesi bugün!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Malatya 500 konut kura sonucu 02.06.2020!

TOKİ Malatya 500 konut kura sonucu 02.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya 500 konut kura sonucu 02.06.2020 ve TOKİ Malatya 100 bin konut kura sonucu...

TOKİ Malatya 500 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya 2020 projesinde projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Malatya 100 bin konut kura sonuçları isim listesi 2020!

TOKİ Malatya 100 bin konut kura sonuçları isim listesi 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projelerde toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

toki malatya konut projeleri Haberi

toki malatya konut projeleri

Malatya Beydağı’nda 305’i alt gelir grubu, 778’i sosyal konut olmak üzere toplam bin 83 konut satışa çıkarıldı. Başvurular 26 Ekim-13 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. Alt gelir grubu kapsamındaki konutlardan emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı. 


TOKİ’nin kuruluş amacının konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi yapılması olduğuna çeken TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Halkımızın konut ihtiyacına kalıcı çözümler üretmek için yürüttüğümüz çalışmalarda büyük bir hamle ile Anadolu’nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük birlerce konutluk yeni yeni yerleşim alanlarını projelendiriyoruz” diye konuştu.


Dar gelirli vatandaşları düşük taksitlerle ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla yuva sahibi yapmak için çalışmaların hızlandırıldığını açıklayan TOKİ Başkanı Turan, özellikle emeklilerinin konut ihtiyacının karşılanması amacıyla satışa sunulan projelerden yüzde 25 oranında kontenjan...