19 / 05 / 2024

toki malatya su deposu

toki malatya su deposu

Ahmet Çakır, TOKİ bölgesinde yapımı devam eden 3 bin tonluk su deposu yapım çalışmalarını yerinde inceledi, "suyun denetimini de daha modern yöntemlerle kontrol altına alacağız. " diye konuştu...

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru tarihi!

Malatya Beydağı Konutları'nda toplam 305 adet daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte, TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru 2015!

Kura çekimi 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Malatya Beydağı'nda daire fiyatları 80 bin 323 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Malatya Beydağı alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı'nda daireler 3+1 olarak dizayn edildi. Toplamda 778 adet konutun satışa sunulduğu projede aylık taksitler 556,99 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı'nda 1.083 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Beydağı'nda 1.083 adet konut satıyor. Başvuruların 26 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede aylık 267,74 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

2015 TOKİ Malatya Merkez başvuruları!

2015 TOKİ Malatya Merkez başvuruları bugün başladı. Aylık 643,82 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 147,37 metrekare olarak tasarlanan 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Malatya Merkez başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Malatya Merkez başvuru dönemi bugün başlıyor. Toplamda 53 adet konutun açık satış usulüyle satıldığı projede 643,82 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Malatya Merkez başvuruları başladı!

TOKİ Malatya Merkez Konutları başvuruları bugün başladı. Projenin başvuru süreci 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

TOKİ Malatya Merkez başvuru işlemleri!

TOKİ Malatya Merkez başvuru işlemleri için son gün 31 Aralık 2015. Dairelerin 128 bin 765 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 12 bin 877 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya Merkez başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Malatya Merkez başvuruları yarın başlayacak. Dairelerin 147,37 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Malatya Merkez 568 konut projesinde 53 konut başvurusu 8 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya 568 konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 53 adet konut şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Malatya Merkez başvuru dönemi!

TOKİ Malatya Merkez başvuru dönemi 8 Ekim Perşembe günü itibariyle başlayacak. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede 120 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Malatya Merkez'de 53 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 53 adet konut satıyor. Daire fiyatlarının 128 bin 765 TL'den başladığı projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Malatya Merkez 24 derslikli spor lisesi ihalesi bugün!

TOKİ Malatya Merkez Pınarbaşı mevkii 24 derslikli spor lisesi, pansiyon ve spor salonu ile Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mevkii Konser Salonu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

toki malatya su deposu Haberi

toki malatya su deposu
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TOKİ bölgesinde yapımı devam eden 3 bin tonluk su deposu yapım çalışmalarını yerinde inceledi, inceleme gezisi sırasında açıklamalarda bulunan Çakır, "Malatya'mızda kentsel dönüşüm çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Kentsel dönüşüm alanındaki konutlar ve TOKİ'nin diğer yapmış olduğu sosyal konutlar da dahil olmak üzere bu bölgenin kot seviyesi, içme suyu hatlarının çok üstünde bulunmakta. Bütün bu alanların su sorununu çözmek için bir proje hazırlayarak uygulamaya başladık" dedi. Çakır, "1305 metre yüksekliğindeki kotta 3 bin tonluk bir su deposu yapıyoruz. Hemen bunun alt kotunda bir terfi deposu daha yapılıyor. Orası da 1200 kotunda. Burası Yapraklı'dan 225 metre yüksekliğinde. İki terfi halinde, 3 bin tonluk depomuza suyu getirmiş olacağız. Böylece, Beydağı'nın üst yamaçları ile kentsel dönüşüm...